Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua ordonanta militara. Masuri suplimentare anuntate de MAI: carantina in Tandarei, mai multe zboruri suspendate VIDEO

Adevărul Adevărul,
O noua ordonanta militara. Masuri suplimentare anuntate de MAI: carantina in Tandarei, mai multe zboruri suspendate VIDEO

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat sambata o noua ordonanta militara, cea de-a saptea, care impune noi restrictii in contextul pandemiei de coronavirus. continuă pe Adevărul

Guvernul va da astazi o noua ordonanta militara Orban: Se vor lua masuri speciale, cel putin pentru Tandarei Conferinta la MAI la ora 14.00

Guvernul va prezenta in cursul zilei de astazi o noua ordonanta militara, a declarat premierul Ludovic Orban dupa sedinta cu ministrii Marcel Vela si Nelu Tataru ce a avut loc la sediul MAI. Vela, Arafat si Despescu vor tine o conferinta de presa la ora 14. 00, potrivit Ministerului Afacerilor Interne.

Ludovic Orban: Azi prezentam masurile din noua Ordonanta Militara

Premierul Ludovic Orban, a declarat, dupa sedinta cu Marcel Vela de la MAI, ca in aceasta seara vor fi prezentate masurile din noua Ordonanta Militara.

Orban anunta ca au fost pregatite elementele pentru o noua ordonanta militara

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, dupa o intalnire de lucru cu ministrul de Interne, Marcel Vela, si cu cel al Sanatatii, Nelu Tataru, ca este pregatita o noua ordonanta militara, aceasta fiind aproape in forma finala si urmand a fi prezentata in cursul zilei.

Ludovic Orban: Am pregatit o noua ordonanta militara. O vom prezenta sambata

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca a fost pregatita o noua ordonanta militara, care va fi prezentata in cursul zilei.

Orban: Am pregatit o noua ordonanta militara. Este aproape in forma finala

Premierul a anuntat, sambata, dupa o intalnire de lucru cu ministrul de Interne si cu cel al Sanatatii, ca este pregatita o noua ordonanta militara, aceasta fiind aproape in forma finala si urmand a fi prezentata in cursul zilei.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Cine vine de Paste in Romania va intra in carantina (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, dupa sedinta cu conducerea Ministerului Afacerilor Interne, ca o noua Ordonanta militara va fi prezentata in cursul zilei de sambata. Am evaluat situatia.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, prezinta masurile din noua Ordonanta Militara la ora 14

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat vor sustine o declaratie de presa la sediul MAI de la ora 14.

Ordonanta Militara 7 din 2020. Tandarei intra in carantina totala; Toate zborurile catre si dinspre tarile din zona rosie, suspendate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat au sustinut o declaratie de presa la sediul MAI. Echipa Ministerului de Interne a prezentat masurile din noua Ordonanta Militara 7.

VIDEO Marcel Vela anunta ordonanta militara nr. 7: Se instituie carantina pentru Tandarei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat sambata ordonanta militara numarul 7, care instituie carantina pentru localitatea Tandarei din judetul Ialomita si relaxeaza partial prevederile legate de formalitatile pe care trebuie sa le indeplineasca soferii de masini cu tonaj peste 2,4 tone care transporta marfuri.

Ordonanta Militara 7 din 2020. Tandarei intra in carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat vor sustine o declaratie de presa la sediul MAI de la ora 14.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )