Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ordonanta Militara 7 din 2020. Tandarei intra in carantina totala; Toate zborurile catre si dinspre tarile din zona rosie, suspendate

Antena3 Antena3,
Ordonanta Militara 7 din 2020. Tandarei intra in carantina totala; Toate zborurile catre si dinspre tarile din zona rosie, suspendate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat au sustinut o declaratie de presa la sediul MAI. Echipa Ministerului de Interne a prezentat masurile din noua Ordonanta Militara 7. continuă pe Antena3

Ordonanta Militara 7 din 2020. Tandarei intra in carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat vor sustine o declaratie de presa la sediul MAI de la ora 14.

Orasul Tandarei intra in carantina

Orasul Tandarei intra in carantina, a anuntat, sambata ministrul Marcel Vela intr-o conferinta de presa tinuta la sediul Ministerului Administratiei si Internelor.

CORONAVIRUS. A fost emisa Ordonanta Militara numarul 7. Localitatea Tandarei, in carantina totala Zboruri suspendate spre si dinspre mai multe state grav afectate de pandemia de COVID-19 (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcela Vela, a anuntat sambata emiterea unei noi Ordonante militare, in contextul starii de urgenta, instituite in Romania pentru a limita raspandirea noului coronavirus pe.

VIDEO Marcel Vela anunta ordonanta militara nr. 7: Se instituie carantina pentru Tandarei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat sambata ordonanta militara numarul 7, care instituie carantina pentru localitatea Tandarei din judetul Ialomita si relaxeaza partial prevederile legate de formalitatile pe care trebuie sa le indeplineasca soferii de masini cu tonaj peste 2,4 tone care transporta marfuri.

Ordonanta militara 7 din 2020. Document oficial

Ordonanta militara 7 din 2020 a fost adoptata, astazi, 4 aprilie 2020, iar masurile aflate in documentul oficial au fost anuntate de ministrul de Interne Marcel Vela, in cadrul unei conferinte de presa.

O noua ordonanta militara. Masuri suplimentare anuntate de MAI: carantina in Tandarei, mai multe zboruri suspendate VIDEO

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat sambata o noua ordonanta militara, cea de-a saptea, care impune noi restrictii in contextul pandemiei de coronavirus.

Este OFICIAL: localitatea Tandarei intra in CARANTINA

Orasul Tandarei intra in carantina. Decizia autoritatilor a fost luata tinand cont de numarul mare de persoane infectate si de decese din aceasta zona.

VIDEO Suceava, in carantina totala: cum arata orasul dupa anuntul autoritatilor

Suceava e primul oras din Romania intrat in carantina totala din cauza pandemiei de coronavirus. Viata locuitorilor de acolo s-a schimbat semnificativ, iar imaginile astea transmit cel mai bine.

Clarificari despre restrictiile de circulatie impuse romanilor prin ordonanta militara

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a raspuns mai multor intrebari ale romanilor despre restrictiile de circulatie impuse in aceasta perioada, prin ordonanta militara, din cauza pandemiei de coronavirus.

VIDEO Ordonanta Militara 7 instituie carantina totala la Tandarei. Ministrul de Interne: 60% din cazurile de COVID-19 din Ialomita sunt din acest oras

In Tandarei sunt aproximativ 13. 000 de locuitori, iar 800 s-au intors din strainatate. Cinci oameni din oras, diagnosticati cu COVID-19, au murit pana acum. Autoritatile din Ialomita au cerut joi Departamentului pentru Situatii de Urgenta sa dispuna carantina totala la Tandarei pentru ca orasul sa nu devina un focar de boala. Multi dintre cei veniti acasa nu respecta masurile impuse de autoritati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )