Libnet.ro
UNICEF

19:30

O noua piesa a lui Jessie J a fost dezvaluita Excuse My Rude!

Devorator Monden Devorator Monden,
O noua piesa a lui Jessie J a fost dezvaluita Excuse My Rude!

Noul track, care va face parte de pe viitorul album al cantaretei, este o colaborare cu rapperita Becky G. Excuse My Rude a fost difuzata in premiera la un post britanic de radio. Piesa, care are accente hip-hop, nu va fi lansata ca single. Excuse My Rude este o piesa puternica, punand in valoare vocea . continuă pe Devorator Monden

O noua piesa One Direction a fost scapata pe internet Just Cant Let Her Go!

Niall, Harry, Zayn, Liam si Louis se bucura de un mare succes inca de la debut. Baietii au fost marii castigatori ai galei Teen Choice Awards 2013 de acum doua zile, iar acum putin timp fanii lor au avut parte de o surpriza. Just Cant Let Her Go, despre care nu stie daca e un .

FRESH! Jessie J a lansat o noua piesa Hero!

Aceasta este de-a treia piesa pe care Jessie J a lansat-o in decursul unei saptamani, dupa single-ul oficial Its My Party si Magnetic, piesa care va aparea pe coloana sonora a peliculei The Mortal Instruments: City Of Bones. Hero este una dintre piesele care va aparea pe soundtrack-ul filmului Kick Ass 2. Albumul cu piesele .

Ellie Goulding a lansat o noua piesa Midas Touch!

Piesa este o colaborare cu DJ-ul britanic BURNS si face parte de pe editia deluxe a albumului Halcyon Days care va fi lansat pe 26 august. Halcyon Days este editia relansata a albumului Halcyon, lansat anul trecut pe cinci octombrie. In afara de colaborarea cu BURNS, pe aceasta editie vom mai gasi o piesa in .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )