Libnet.ro
UNICEF

20:00

O noua plecare de la Casa Alba! Finantistul Carl Icahn spune tot adevarul din jurul lui Trump, intr-o scrisoare deschisa

B1 B1,
O noua plecare de la Casa Alba! Finantistul Carl Icahn spune tot adevarul din jurul lui Trump, intr-o scrisoare deschisa

Dupa ce strategul-sef Steve Bannon a fost demis de presedintele Donald Trump Detalii AICI), miliardarul american Carl Icahn a anuntat vineri ca renunta la functia de consilier pentru dereglementare. continuă pe B1

Carl Icahn nu va mai fi consilierul lui Donald Trump

Miliardarul american Carl Icahn a anuntat vineri ca renunta la functia de consilier al lui Donald Trump pentru dereglementare financiara, dar a nu atribuit aceasta plecare declaratiilor presedintelui american in legatura cu violentele de la Charlottesville, transmite AFP.

SUA: Miliardarul Carl Icahn nu va mai fi consilierul lui Donald Trump

Miliardarul american Carl Icahn a anuntat vineri ca renunta la functia de consilier al lui Donald Trump pentru dereglementare financiara, dar a nu atribuit aceasta plecare declaratiilor presedintelui american in legatura cu violentele de la Charlottesville, transmite AFP.

Investitorul Carl Icahn si-a dat demisia din postul de consilier al presedintelui Donald Trump

Miliardarul Carl Icahn si-a dat demisia din postul de consilier special al presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, dupa ce a fost criticat ca sfaturile pe care le-a oferit ar fi fost in interes personal, relateaza Reuters.

Trump spune despre Bannon ca este un om bun, nu un rasist, dar sugereaza ca ar putea parasi Casa Alba

Presedintele american Donald Trump a lasat sa se inteleaga marti, intr-o conferinta de presa organizata la Trump Tower, din New York, ca Steve Bannnon, consilierul sau strategic, ar putea parasi in curand Casa Alba, relateaza AFP, potrivit news. ro.

Steve Bannon, controversatul fost strateg-sef de la Casa Alba, a revenit la Breitbart News

Steve Bannon, controversatul fost strateg-sef de la Casa Alba, demis vineri de Donald Trump, a revenit la Breitbart News, portalul de stiri de extrema dreapta pe care l-a condus si inainte de a lucra la Casa Alba. Breitbart. com scrie ca Steve Bannon a revenit chiar vineri, in ziua concedierii de la Casa Alba, si a condus sedinta editoriala de vineri seara.

SCANDAL la Casa Alba! Trump si-a concediat strategul-sef

Donald Trump ramane singur?! S-a lasat din nou cu scandal la Casa Alba. Presedintele SUA si-a demis consilierul strategic, pe Steve Bannon. Bannon era sustinatorul agendei populiste a lui Trump si un.

Fostul strateg-sef de la Casa Alba, Steve Bannon, s-a intors la Breitbart News: Presedintia Trump pentru care am luptat si pe care am castigat-o s-a incheiat

Fostul strateg- sef de la Casa Alba, Steve Bannon, concediat vineri de Donald Trump, s-a intors la portalul de extrema-dreapta Breitbart News, se arata intr-un comunicat citat de CNN. intr-un interviu acordat Weekly Standard, el a avertizat ca presedintia Trump pentru care am luptat si pe care am castigat-o s-a incheiat.

Unul din oamenii de incredere ai lui Donald Trump paraseste Casa Alba

Consilierul strategic al presedintelui Donald Trump, Steve Bannon, paraseste Casa Alba vineri, a anuntat executivul american dupa mai multe saptamani de speculatii in legatura cu soarta.

UPDATE Donald Trump l-a demis pe Steve Bannon, controversatul strateg-sef de la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump l-a concediat pe principalul sau consilier strategic Steve Bannon, a informat pentru Reuters o persoana familiara cu decizia. UPDATE: Casa Alba confirma plecarea lui Steve Bannon.

Anuntul facut de la Casa Alba. SUA si China sunt in razboi

Declaratii transante venite de la Casa Alba, facute de un consilier al presedintelui Donald Trump. SUA sunt in razboi economic cu China, iar confruntarea cu Coreea de Nord pe tema programului.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )