Libnet.ro
UNICEF

13:15

Noua provocare pentru cea mai buna tanara atleta a momentului din Romania

Adevărul Adevărul,
Noua provocare pentru cea mai buna tanara atleta a momentului din Romania

Buzoianca Marina Andreea Baboi va lua startul la proba de 100 de metri plat in cadrul Campionatului Mondial de Atletism Under 20 de la Tampere, Finlanda. La aceasta proba, atleta din Buzau va concura alaturi de cele mai bune atlete ale lumii la aceasta categorie. continuă pe Adevărul

FRANTA - URUGUAY LIVE STREAM. Cel mai bun atac infrunta cea mai buna aparare ONLINE VIDEO TVR

Incisivul atac al Frantei va da piept cu cea mai buna defensiva a turneului, cea a Uruguayului, vineri, de la ora 17,00 ora Romaniei), la Nijnii Novgorod stadionul Nijnii Novgorod, TVR 1, TVR HD), in primul.

Cum sa prepari CEA MAI BUNA inghetata din patru ingrediente

In aceasta perioada a anului, cel mai cautat desert este inghetata. Daca nu vrei sa mai consumi inghetata din comert poti prepara foarte rapid, la tine acasa, acest desert. Pentru asta ai nevoie doar.

FRANTA - URUGUAY LIVE la CM 2018. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

FRANTA - URUGUAY LIVE la CM 2018. Incisivul atac al Frantei va da piept cu cea mai buna defensiva a turneului, cea a Uruguayului, vineri, de la ora 17,00 ora Romaniei), la Nijnii.

Pacientul englez,de Michael Ondaatje, a castigat Golden man Booker Prize. Nici macar pentru o secunda, nu cred ca este cea mai buna carte de pe lista

Pacientul englez, romanul canadianului Michael Ondaatje, publicat in 1992, a fost declarat duminica seara castigatorul Golden Man Booker Prize, distinctie acordata celei mai apreciate dintre cartile care au castigat premiul Man Booker in ultima jumatate de secol. Romanul a castigat premiul in anul in care a fost publicat, fiind adaptat pentru marele ecran in 1996, de Anthony Minghella. Filmul a fost recompensat cu noua premii Oscar.

Taiwaneza Su Wei Hsieh, in al noualea cer dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep. De ce crede ea ca invins-o pe cea mai buna jucatoare a lumii

Taiwaneza Su Wei Hsieh a furnizat una dintre cele mai mari surprize ale turneului de la Wimbledon, eliminand-o pe Simona Halep.

Luna sangerie va aduce cea mai lunga eclipsa totala a secolului 21

Luna aceasta, in noaptea de 27 spre 28, va avea loc cea mai lunga eclipsa totala de Luna a acestui secol un fenomen pe care unii il vad ca pe o acopalipsa iminenta, in timp ce altii il vad ca pe o ocazie buna sa faca poze. Eclipsa va fi cea mai lunga a [].

Cat de sanatosi si fertili sunt oamenii din judetul Sibiu. Rata natalitatii este cea mai ridicata din Romania

Datele statistice arata ca judetul Sibiu sta mai bine decat media pe tara in ceea ce priveste mai multi indicatori de sanatate esentiali. Tendintele se pastreaza, in unele cazuri de ani buni. Astfel, rata natalitatii, rata fertilitatii sau sporul natural sunt semnificativ mai mari decat ratele medii pe tara. Ceea ce inseamna ca in judet se nasc mai multi copii decat media pe tara, iar rata fertilitatii este mai buna.

Cum faci cea mai buna ciorba cu afumatura si tarhon. Reteta salatei de ceapa cu care se serveste preparatul

Preparatul este specific Ardealului si reprezinta o combinatie delicioasa intre legume, precum telina, morcovul si ardeiul gras, fasole si carnea afumata. Vom folosi otet de mere sau de vin ca sa acrim ciorba, care se drege apoi cu smantana.

Ce meserie este cea mai solicitata pe piata muncii din Republica Moldova

Pe parcursul ultimilor ani, meseria de cusatoreasa ramane cea mai solicitata de catre angajatori. Numarul solicitarilor specialistilor cu aceasta meserie a constituit, la sfarsitul lunii iunie, 17% din numarul locurilor vacante aflate la evidenta Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), transmite IPN.

Cea mai urata masina din lume era pentru adultii cu minte de copil

Cea mai urata masina din lume a fost si printre cele mai mici automobile concepute vreodata. Desi arata precum o jucarie, ea putea fi condusa de adulti, ca sa rada tot orasul de ei. Daca-ti spun ca aceasta masina a fost de origine americana, probabil n-ai sa crezi. Americanii sunt cunoscuti pentru pasiunea lor imensa [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )