Libnet.ro
UNICEF

06:15

O noua restrictie pentru elevi. Cu ce nu vor mai avea voie la scoala

Antena3 Antena3,
O noua restrictie pentru elevi. Cu ce nu vor mai avea voie la scoala

Automatele de cafea sau bauturi dulci vor fi scoase din scoli, iar magazinele cu produse junk food vor fi inchise, potrivit ProTv. Astfel de automate reprezinta o adevarata afacere, astfel au aparut. continuă pe Antena3

Ilan Laufer: Firmele nu vor mai fi amendate de autoritati la primul control

Firmele nu vor mai fi sanctionate de autoritati la primul control, daca neregulile nu sunt grave, ci vor avea la dispozitie 90 de zile pentru a se conforma, odata cu intrarea in vigoare a Legii preventiei, a declarat, marti, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer.

Firmele nu vor mai fi amendate de autoritati la primul control, daca neregulile nu sunt grave

Firmele nu vor mai fi sanctionate de autoritati la primul control, daca neregulile nu sunt grave, ci vor avea la dispozitie 90 de zile pentru a se conforma, odata cu intrarea in vigoare a Legii prevenirii, a declarat, ministrul pentru Mediul de.

Ministrul Ilan Laufer: Firmele nu vor mai fi amendate de autoritati la primul control, daca neregulile nu sunt grave

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a declarat ca firmele nu vor mai fi sanctionate de autoritati la primul control, daca neregulile nu sunt grave, ci vor avea la dispozitie 90 de zile pentru a se conforma, odata cu intrarea in vigoare a Legii prevenirii.

Motivul surprinzator pentru care cei mai multi oameni fac cancer

Un studiu nou efectuat la Universitatea John Hopkins a descoperit un motiv surprinzator pentru care atat de multi oameni fac cancer. Unele tipuri de cancer apar mai des decat altele pentru ca celulele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )