Libnet.ro
UNICEF

22:15

O noua runda de negocieri pentru formarea unui Guvern. Optiunile PNL, USR PLUS si ale UDMR nu se potrivesc

B1 B1,
O noua runda de negocieri pentru formarea unui Guvern. Optiunile PNL, USR PLUS si ale UDMR nu se potrivesc

O noua runda de negocieri pentru formarea unui Guvern de centru-dreapta se vor desfasura joi intre PNL, USR-PLUS si UDMR, dupa ce partidele nu au reusit sa ajunga la o intekegere privind impartirea. continuă pe B1

Cum vede Alexandru Rafila negocierile dintre PNL, USR-PLUS si UMDR pentru formarea noului Guvern (VIDEO)

Alexandru Rafila, deputat-ales PSD si propunerea social-democratilor pentru functia de premier, a catalogat drept circ negocierile dintre PNL, USR-PLUS si UMDR pentru formarea viitoarei coalitii de guvernare.

Biroul Politic National al PNL se va reuni miercuri, de la ora 17.00, in contextul blocarii negocierilor pentru formarea noului guvern

Biroul Politic National al PNL se va reuni miercuri, de la ora 17. 00, in sistem de videoconferinta, potrivit unui anunt al partidului. Potrivit news. ro, la sedinta informala de marti seara, liberalii din.

O noua runda de negocieri intre PNL, USR-PLUS si UDMR. Orban: Toate variantele sunt pe masa Barna: Fiecare dintre parti si-a exprimat o anume flexibilitate Kelemen: Totul se poate discuta (VIDEO)

PNL, USR-PLUS si UDMR au incheiat o noua runda de negocieri, joi, iar la finalul discutiilor liderii formatiunilor implicate au precizat ca tratativele vor continua si ca toate optiunile raman.

Sinteza zilei. Ce nu s-a vazut la TV din negocierile pentru formarea noului Guvern

Mihai Gadea va prezinta, astazi, la Sinteza Zilei, ce nu se vede la televizor din negocierile pentru formarea noului Guvern, marile secrete ale impartelii.

Ludovic Orban: Am decis sa continuam discutiile pentru formarea unei majoritati parlamentare Variantele sunt pe masa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat joica toate variantele pentru formarea unui nou Guvern sunt pe masa in contextul reluarii negocierilor intre liberali, USR PLUS si UDMR: Am decis sa.

Sedinta de urgenta la PNL: Orban-premier, varianta pentru deblocarea negocierilor cu USR-PLUS si UDMR si formarea noului Guvern

Liberalii iau in calcul varianta ca Ludovic Orban sa fie propus din nou premier ca solutie a deblocarii negocierilor cu USR-PLUS si UDMR pentru formarea noului Guvern. Varianta va fi discutata in sedinta pe care liderii PNL o au marti seara, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid.

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR, o noua runda de negocieri la Vila Lac pentru viitorul guvern

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR se reunesc astazi, de la 13. 30, la Vila Lac, intr-o noua runda de negocieri pentru formarea unei majoritati si formarea viitorului guvern.

KLAUS IOHANNIS: Nu sunt inca intrunite conditiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, dupa prima runda de consultari cu reprezentantii partidelor si formatiunilor politice reprezentate in viitorul Parlament, ca inca nu sunt intrunite conditiile pentru desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru.

Ministerul Dezvoltarii anunta formarea unui grup de lucru pentru actualizarea prescriptiilor privind proiectarea unitatilor spitalicesti

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei anunta, dupa o intalnire cu reprezentantii Asociatiei Daruieste Viata, formarea unui grup de lucru pentru actualizarea prescriptiilor privind proiectarea unitatilor spitalicesti din Romania.

Primaria Sectorului 6 cere un teren de 3,3 hectare de pe bd. Timisoara pentru amenajarea unui spital de pediatrie cu 150 paturi

Primaria Sectorului 6 cere un teren de 3,3 hectare aflat pe bd. Timisoara la intersectia cu Valea Cascadelor, pentru amenajarea unui spital, potrivit unui proiect de hotarare aprobat joi de Consiliul Local Sector 6. Primarul Ciprian Ciucu a explicat ca este vorba despre construirea unui spital de pediatrie cu circa 150 de paturi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )