Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ludovic Orban: Am decis sa continuam discutiile pentru formarea unei majoritati parlamentare Variantele sunt pe masa

B1 B1,
Ludovic Orban: Am decis sa continuam discutiile pentru formarea unei majoritati parlamentare Variantele sunt pe masa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat joica toate variantele pentru formarea unui nou Guvern sunt pe masa in contextul reluarii negocierilor intre liberali, USR PLUS si UDMR: Am decis sa. continuă pe B1

Orban: Am stabilit sa continuam discutiile. Barna: in intalnirea de astazi fiecare dintre parti si-a exprimat o anumita flexibilitate

Ludovic Orban, Dan Barna si Kelemen Hunor au dat o declaratie comuna joi dupa ce au avut o intalnire in vederea negocierilor pentru formarea unei coalitii de guvernare. Liderul PNL a spus ca cele trei partide au decis sa continue discutiile, liderul USR a precizat ca fiecare parte si-a exprimat mandatul de negocieri si o anumita flexibilitate, iar liderul UDMR a afirmat ca toate solutiile raman pe masa.

Surse: Ludovic Orban reintra in cursa pentru functia de premier. Liberalii pun doua variante pe masa USR-PLUS in vederea deblocarii negocierilor

Ludovic Orban reintra in cursa pentru functia de premier, sustin surse citate de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, in emisiunea Buna, Romania!, difuzata pe B1 TV. Surse politice afirma ca Ludovic.

Mandatul PNL de negociere are doua variante: Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat

Ludovic Orban a declarat miercuri, dupa sedinta conducerii liberale, ca mandatul PNL la negocierile pentru formarea unei coalitii guvernamentale include doua variante - Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat. Liderul liberalilor a precizat ca votul dat in Biroul Permanent National a fost un vot in unanimitate, .

Dan Barna, dupa consultarile de la Cotroceni: Dacian Ciolos este propunerea USR PLUS pentru functia de premier. Suntem gata sa continuam discutiile

Dan Barna a declarat dupa iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohanni ca delegatia USR-PLUS a sustinut propunerea de premier Dacian Ciolos ca solutie pentru formarea unei coalitii de.

Marcel Ciolacu il acuza pe Ludovic Orban ca mituieste primarii PNL pentru a ramane la sefia partidului: Niciodata, niciun prim-ministru nu si-a permis asta

Presedintele PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat joi seara pe liderul PNL Ludovic Orban ca guvernul a emis o Hotarare de Guvern prin care primarii PNL ar primi sume importante de bani, cu scopul de a-i mitui si de a-l sustine pe Orban la sefia partidului.

Ciolos, mesaj pentru PNL dupa ce s-ar fi aflat ca Ludovic Orban vrea din nou premier

Dacian Ciolos a transmis, marti seara, un mesaj liberalilor, dupa ce au aparut informatii ca Ludovic Orban s-a autopropus pentru a fi validat pentru a fi premier desemnat din partea partidelor de dreapta.

Surse: Ludovic Orban, chemat de Iohannis pentru noi discutii referitoare la guvern. Renunta sau nu liderul PNL la sefia Camerei Deputatilor?

Ludovic Orban este in aceasta dimineatala o intalnire cu Klaus Iohannis pentur a vorbi despre situatia negocierilor, in conditiile in care acestea s-au blocat la impartirea primelor functii in stat, potrivit unor surse politice.

PNL, USR-PLUS si UDMR au reluat negocierile pentru formarea coalitiei Cum au reactionat Ludovic Orban si Cseke Atilla, dupa propunerea lui Dan Barna (VIDEO)

De mai bine de o ora au reinceput negocierile intre PNL, USR-PLUS si UDMR pentru creionarea unei coalitii de centru-dreapta. Cel mai probabil se negociaza de pe noi pozitii fata de cele din weekend. La.

intalnire Iohannis- Orban marti, dupa blocajul in negocierile pentru formarea coalitiei de guvernare - surse

Liderul PNL, Ludovic Orban, va avea o intrevedere marti cu presedintele Klaus Iohannis, in conditiile in care seful statului a anuntat luni seara ca mai este nevoie de cel putin o runda de consultari pentru desemnarea unei propuneri de premier, au declarat pentru News. ro surse politice.

S-AU RELUAT NEGOCIERILE PENTRU FORMAREA COALITIEI Orban a anuntat ca toate variantele sunt pe masa

Ludovic Orban, Kelemen Hunor, Dan Barna si Dragos Tudorache, liderii PNL, UDMR, USR si PLUS, au iesit astazi la o declaratie comuna de presa dupa negocierile incepute in jurul orei 13:00.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )