Libnet.ro
UNICEF

12:30

Noua sala polivalenta din Cluj-Napoca, varianta de rezerva pentru Campionatele europene de gimnastica din 2017

Hotnews Hotnews,
 Noua sala polivalenta din Cluj-Napoca, varianta de rezerva pentru Campionatele europene de gimnastica din 2017

Presedintele FR Gimnastica, Adrian Stoica, a declarat, vineri, ca la dosarul de candidatura al Romaniei pentru Campionatele Europene din 2017 va fi trecuta ca varianta de rezerva sala polivalenta din Cluj-Napoca, dupa ce lucrarile pentru construirea unei arene in Bucuresti intarzie sa inceapa, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

50.000 de pensionari calatoresc gratuit la Cluj-Napoca

Pensionarii si persoanele varstnice din Cluj-Napoca vor beneficia si in acest an de facilitati pentru mijloacele de transport in comun. Municipalitatea se asteapta ca numarul celor care vor avea asigurat transportul gratuit va fi aproximativ egal cu cel din 2014 - 50. 00 de persoane.

VIDEO Secretele Egiptului Antic se muta la Cluj-Napoca

Expozitia Secretele Egiptului Antic, organizata sub platforma History Hackers, se muta la parterul cladirii The Office din Cluj-Napoca, in perioada 30 ianuarie - 30 martie, dupa ce, intre 23 octombrie si 30 decembrie 2014, a fost prezentata la Hanul Gabroveni din Bucuresti.

World Class deschide al doilea club de fitness in Cluj-Napoca!

Clujenii vor avea de acum un nou loc in care sa se poata relaxa prin sport, intrucat World Class deschide al doilea club de fitness in Cluj Napoca, mai exact in incinta Polus Mall.

Alerta de bomba pe aeroporturile din Cluj si Targu-Mures. in urma verificarilor facute de SRI Cluj, alarmele au fost false

Un telefon anonim facut, vineri seara, la 112 Buzau a pus pe jar aeroporturile din doua orase ale tarii: Cluj-Napoca si Targu-Mures. Telefonul anunta ca exista cate o bomba pe cele doua aeroporturi. Echipajele specializate de interventie si SRI Cluj nu au gasit, in urma verificarilor, niciun explozibil.

Cluj-Napoca are buget de 1,18 miliarde lei, din care va folosi 458 milioane lei pentru investitii

Bugetul general al municipiului Cluj-Napoca pentru anul 2015 este de 1. 000 lei, pentru investitii bugetul fiind de 458 milioane de lei, suma din care 270 milioane de lei vor fi alocate pentru proiectele europene aflate in derulare, iar 188 milioane de lei vor merge pe proiectele europene viitoare.

Ceasul istoric al Clujului. Un orologiu din secolul al XVIII-lea, repus in functiune dupa 75 de ani pe turnul Muzeului Etnografic al Transilvaniei

Un ceas din secolul al XVIII-lea a fost repus in functiune, joi, dupa 75 de ani, pe turnul cladirii Muzeului Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca, cele mai importante piese ale orologiului, disparute sau distruse, fiind refacute manual de un ceasornicar.

Mama fetitei de 12 ani care a murit de leucemie a aparut, fiind audiata de politisti

Mama fetitei bolnave de leucemie care a murit, in noaptea de luni spre marti, la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, unde era internata in coma, a aparut, marti, ea mergand la unitatea medicala unde fusese internata copila, iar medicii au anuntat Politia.

Alarme false cu bomba pe aeroportul din Cluj si cel din Targu Mures

Un apel care anunta amplasarea unor dispozitive explozive la Aeroportul International Avram Iancu din Cluj a fost primit la 112 vineri seara. in urma verificarilor, autoritatile au constatat ca a fost vorba .

Alarma falsa cu bomba la aeroportul din Cluj si Targu Mures

Un apel care anunta amplasarea unor dispositive explozive la Aeroportul International Avram Iancu din Cluj a fost primit la 112 vineri seara, in jurul orei 18:20, insa in urma verificarilor s-a constatat ca a fost vorba despre o alarma falsa, traficul aerian nefiind perturbat.

Sistem brevetat la cea mai mare universitate din Romania: cum sa fii admis la facultate de pe bancile liceului

La Universitatea Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca se organizeaza incepand din luna aprilie concursuri care pot inlocui examenul de admitere la facultate pentru anul universitar 2015-2016. O nota slaba la concurs nu are nicio consecinta negativa, dar o nota buna poate asigura un loc bugetat la una dintre cele noua facultati care s-au inscris in proiect.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )