Libnet.ro
UNICEF

21:45

Alarme false cu bomba pe aeroportul din Cluj si cel din Targu Mures

B1 B1,
Alarme false cu bomba pe aeroportul din Cluj si cel din Targu Mures

Un apel care anunta amplasarea unor dispozitive explozive la Aeroportul International Avram Iancu din Cluj a fost primit la 112 vineri seara. in urma verificarilor, autoritatile au constatat ca a fost vorba . continuă pe B1

Alarma falsa cu bomba la aeroportul din Cluj si Targu Mures

Un apel care anunta amplasarea unor dispositive explozive la Aeroportul International Avram Iancu din Cluj a fost primit la 112 vineri seara, in jurul orei 18:20, insa in urma verificarilor s-a constatat ca a fost vorba despre o alarma falsa, traficul aerian nefiind perturbat.

ITALIA: Alerta cu bomba pe aeroportul din Roma

Pasagerii zborului Roma-Viena au fost evacuati de urgenta din avion la scurt timp dupa imbarcare in timp ce avionul se pregatea sa decoleze din cauza unei alerte cu bomba, a anuntat miercuri presa italiana.

Aeroportul din Bacau a fost inchis din cauza cetii: Un avion Blue Air a ramas la sol

Aeroportul din Bacau a fost inchis din cauza cetii dense. Asta dupa ce, joi dimineata, o cursa a companiei Blue-Air Bacau - Torino care urma sa decoleze la ora 7:00 de pe Aeroportul International George.

Noua sala polivalenta din Cluj-Napoca, varianta de rezerva pentru Campionatele europene de gimnastica din 2017

Presedintele FR Gimnastica, Adrian Stoica, a declarat, vineri, ca la dosarul de candidatura al Romaniei pentru Campionatele Europene din 2017 va fi trecuta ca varianta de rezerva sala polivalenta din Cluj-Napoca, dupa ce lucrarile pentru construirea unei arene in Bucuresti intarzie sa inceapa, transmite Mediafax.

Alerta de bomba pe aeroporturile din Cluj si Targu-Mures. in urma verificarilor facute de SRI Cluj, alarmele au fost false

Un telefon anonim facut, vineri seara, la 112 Buzau a pus pe jar aeroporturile din doua orase ale tarii: Cluj-Napoca si Targu-Mures. Telefonul anunta ca exista cate o bomba pe cele doua aeroporturi. Echipajele specializate de interventie si SRI Cluj nu au gasit, in urma verificarilor, niciun explozibil.

Avion evacuat pe aeroportul din Roma, din cauza unei alerte cu bomba

Pasagerii unui zbor cu destinatia Viena al companiei Niki au fost evacuati la putin timp dupa decolarea avionului de pe aeroportul Roma-Fiumicino, din cauza unei alerte cu bomba, a anuntat miercuri presa italiana, citata de AFP.

Traficul pe aeroportul din Timisoara a crescut cu aproape 5% anul trecut

Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara a inregistrat anul trecut un trafic de 735. 469 pasageri, in crestere cu 4,8%, la un numar de 10. 293 de zboruri, cu 1. 000 mai putine fata de nivelul inregistrat in 2013.

Ceata a inchis Aeroportul din Bacau

Aeroportul International George Enescu din judetul Bacau a fost inchis joi dimineata, din cauza cetii, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Google Glass si viitorul sau: Cum sa fie un succes din poate cel mai mare esec al Google

Google Glass a venit drept un gadget impresionant, promovat intens de Serghei Brin, cofondatorul Google, si desprins parca din filmele SciFi. Totusi, nu s-a ridicat la inaltimea optimismului si analizelor. Ce mai ramane dupa inchiderea Glass Explorer? Totul! Google Glass a fost, poate, cel mai futurist gadget la care ne-am uitat in ultimii doi ani [].

Bursa din Elvetia, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani

Bursa din Elvetia a incheiat tranzactiile de joi cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )