Libnet.ro
UNICEF

2 Iun.

Noua sate sunt inca izolate. Echipele de interventie lucreaza in aceste ore cu utilaje de mare putere

Adevărul Adevărul,
Noua sate sunt inca izolate. Echipele de interventie lucreaza in aceste ore cu utilaje de mare putere

Eforturile de deblocare a drumurilor inzapezite s-au intensificat in aceasta dimineata. Astfel, pe DN24D se actioneaza din doua directii cu patru freze de mare capacitate, o alta freza fiind dispusa in comuna Beresti Meria si a satelor componente. continuă pe Adevărul

Vrancea: Doua drumuri nationale si opt judetene, inchise; opt sate sunt inca izolate.

Doua drumuri nationale si alte opt drumuri judetene continua sa fie inchise si marti, in judetul Vrancea, unde locuitorii a opt sate sunt inca izolati din cauza zapezii, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, Cristina Duta, la ora transmiterii acestei stiri in Vrancea circulatia este inchisa in continuare pe doua drumuri nationale - DN 23 B Maicanesti Ciorasi si DN 2 N, pe sectorul Dumbraveni .

Buzau: 31 de sate sunt inca izolate din cauza zapezii.

Un numar de 31 de sate din 13 comune din judetul Buzau erau inca izolate, vineri dimineata, din cauza zapezii care a blocat soselele de acces catre aceste localitati, iar doua drumuri nationale erau inca inchise, transmite Mediafax. Potrivit Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau, cele 31 de sate izolate sunt din localitatile Bala Alba, Boldu, Bradeanu, Cochirleanca, Largu, Murgesti, Pietroasele, Robeasca, Rusetu, Sageata, Scutelnici, Vilcelele si Pardosi. Acelasi document .

UPDATE. Buzau: 11 bolnavi, ajutati de salvamontisti sa ajunga la spital. ...

UPDATE: 11 persoane cu probleme medicale din satele inzapezite din judetul Buzau au fost ajutate de salvamonstistii din Harghita sa ajunga la spital, conform Agerpres. Ei au participat la opt misiuni, reusind sa salveze din satele troienite o femeie gravida, bolnavi care trebuiau sa faca dializa sau persoane cu fracturi. --- 31 de sate din 13 comune din judetul Buzau erau inca izolate, vineri dimineata, din cauza zapezii care a blocat soselele de acces catre aceste localitati, iar doua .

Cinci sate din Vrancea, izolate in continuare.

Aproximativ 4. 000 de oameni din cinci sate sunt in continuare izolati, marti dupa-amiaza, din cauza zapezii, in timp ce trei drumuri judetene raman inchise, relateaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, Cristina Duta, la ora transmiterii acestei stiri, in judet mai sunt izolate cinci sate din doua comune. Citeste si: Trei elicoptere ale MAI, trimise in Braila, Buzau si Galati Astfel, raman izolate satele Bogza si Voietin din .

Patru comune sunt inca izolate. Drumarii se chinuie sa deszapezeasca si opt drumuri judetene

Peste 1. 150 de oameni au lucrat toata noaptea pentru a deszapezi drumurile. Acestia actionat cu peste 400 de utilaje.

Constanta: Cinci localitati sunt izolate vineri dimineata din cauza nametilor.

Cinci localitati din judetul Constanta erau inca izolate vineri dimineata din cauza nametilor, iar echipele de interventie lucreaza pentru deszapezirea drumurilor care fac legatura cu aceste sate si comune, in prezent, toate localitatile constantene fiind alimentate cu electricitate si apa potabila, informeaza Mediafax. Astfel, potrivit Comandamentului pentru Situatii de Urgenta al judetului Constanta, vineri dimineata, erau izolate comunele Cogealac si Ghindaresti si satele Dunarea, Tudor .

Cinci sate sunt izolate in Vrancea, in timp ce prefectul judetului se amuza (VIDEO)

Situatie disperata in judetul Vrancea. Cinci sate si sute de localnici sunt izolati complet de lume. in plus, utilajele de deszapezire care plecasera spre satul Bogza fac cale-ntoarsa. Ninge si vantul bate cu.

VIDEO Un tronson din A2 si 12 drumuri nationale sunt inchise vineri. Zeci de localitati, inca izolate. Scolile din Capitala si din 14 judete raman inchise

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca la vineri nu se poate circula pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, tronsonul Lehliu - Fetesti si pe 12 sectoare de drumuri nationale din judetele Buzau, Tulcea, Constanta, Calarasi, Braila si Ialomita. In decursul zilei de vineri autoritatile au decis deschiderea unora dintre drumurile inchise zilele trecute insa reteaua rutiera in zonele amintite ramane in mare parte blocata. Ora 19:24 Situatia traficului la ora 18:45 Infotrafic). Circulatia rutiera este inchisa temporar pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe tronsonul Lehliu - Fetesti si pe 12 sectoare de drumuri nationale. Restrictiile de tonaj se pastreaza pe 6 drumuri nationale. Ora 10:03 CFR Calatori: 72 de trenuri de calatori sunt anulate. Restrictii de trafic pe opt linii.

Vrancea: Aproximativ 4.000 de oameni din cinci sate sunt in continuare izolati. Trei drumuri judetene raman inchise

Aproximativ 4. 000 de oameni din cinci sate care apartin de comunele vrancene Sihlea si Maicanesti sunt in continuare izolati, marti dupa-amiaza, din cauza zapezii, in timp ce trei drumuri judetene raman.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 2 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )