Libnet.ro
UNICEF

21:00

O noua scena la Summer Well, pe care vor urca artisti ca Lady Leshurr, Little Simz, Subcarpati

Adevărul Adevărul,
O noua scena la Summer Well, pe care vor urca artisti ca Lady Leshurr, Little Simz, Subcarpati

Lady Leshurr , Little Simz si proiectul Culese din Cartier - Subcarpati, Cred Ca Sunt Extraterestru, Fratii Grime, Fantome, Basska, Argatu si Mos Martin, Celula de Criza si Hanu cu Braga - sunt numele confirmate pentru o noua scena la Summer Well, care se va desfasura in 11 si 12 august pe domeniul Stirbey din Buftea. continuă pe Adevărul

Tot ce trebuie sa stii despre Neversea. Pe cele sapte scene vor urca artisti de top

In doar 7 zile, orasul Constanta se va transforma in polul distractiei de la Malul Marii Negre. The Script, Armin van Buuren, Aloe Blacc, AxwellIngrosso, Hardwell, John Newman, Steve Angello, Steve Aoki si multi altii vor urca pe cele 7 scene ale celui mai mare festival de pe litoralul romanesc, NEVERSEA.

1 din 2 joburi risca sa dispara. Care vor fi cei mai vanati candidati?

Piata fortei de munca este afectata de o serie de schimbari provocate, in mod deosebit, de procesul de digitalizare. In noua revolutie industriala, moneda de schimb este talentul. Pentru a atrage si a retine talentele, companiile trebuie sa isi.

HOROSCOP iulie 2018: Zodiile care vor avea noroc in viata personala

Visati sa intalniti iubirea vietii, sa aveti o aventura de neuitati, sa va impacati cu partenerul de viata, sa reparati relatiile cu persoara care va este draga? Vedeti daca va numarati.

Dieta care face furori printre cei care vor sa slabeasca fara efort

Dieta 16:8 sau dieta de 8 ore) face, mai nou, furori printre cei care vor sa slabeasca fara efort, desi a aparut ca dieta de slabire in 2012. Este prezentata cu mare pompa drept cea mai simpla dieta, fara calcule de.

S-au afisat rezultatele: Tinerii romni care vor primi bilete de tren gratis pentru a calatori prin Europa

Comisia Europeana a publicat, joi, rezultatele sesiunii de inscriere prin care 15. 000 de tineri din Uniunea Europeana, inclsuiv din Romania, vor primi bilete de tren gratuite pentru a calatori prin Europa, in programul DiscoverEU, finantat cu 12 milioane de euro din bugetul UE.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )