Libnet.ro
UNICEF

06:30

O noua scrisoare devastatoare din partea unui fost diplomat in Serviciul de Externe SUA

Antena3 Antena3,
O noua scrisoare devastatoare din partea unui fost diplomat in Serviciul de Externe SUA

O noua scrisoare exploziva din SUA a fost trimisa in Romania. Este vorba despre scrisoarea doamnei Kiki Skagen Munshi, care a fost diplomat timp de 22 de ani in Serviciul de Externe SUA. Va scriu in. continuă pe Antena3

Cum a reusit o bona sa salvezeun copil din mainile unui hot.ii sunt recunoscator pentru ce a facut - VIDEO

O femeie din California, bona pentru un copil de trei ani, a devenit eroina dupa ce a reusit sa il salveze pe cel mic din mainile unui hot. Cand bona a intrat in casa, primul lucru pe care l-a auzit.

Trump a anulat vizita lui Pompeo n Coreea de Nord din cauza unei scrisori

Presedintele SUA, Donald Trump, a anulat vizita in Coreea de Nord a secretarului american de Stat, Mike Pompeo, dupa ce acesta a primit o scrisoare beligeranta din partea unui oficial nord-coreean, informeaza cotidianul The Washington Post, citat de Mediafax.

Fost diplomat: Daca Federatia Rusa isi propune recuperarea spatiului post-sovietic, Moscova are intreaga capacitate de a indeplini acest obiectiv

Profesorul universitar Dorin Popescu a povestit intr-un interviu acordat ziarului Adevarul ce inseamna sa fii diplomat Rusia, Ucraina si in Bosnia-Hertegovina.

Lectie de fair play din partea unei chinezoaice in meciul Irinei Begu

Chinezoaica Qiang Wang a oferit un moment de fair play pe care il vedem din ce in ce mai rar pe terenurile de sport in general.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )