Libnet.ro
UNICEF

14:15

Noua sefa a CSM este Nicoleta Tint

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noua sefa a CSM este Nicoleta Tint

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a votat-o cu 15 la 4 pe Nicoleta Tint in functia de presedinte al institutiei, pentru anul 2020, au declarat surse judiciare pentru Ziare. com. continuă pe Wall-Street Ro

Cine este Nicoleta Tint, noua sefa CSM. Cum a reusit sa fie votata de atat de multi magistrati

In urma cu o saptamana, au fost tensiuni mari la CSM, dupa ce s-au amanat discutiile pentru numirea unui nou presedinte, dupa ce votul a esuat de doua ori in cazul Nicoletei Tint. Anuntul a fost facut la vremea aceea de catre Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. Nicoleta Tint, primise, pe 10 decembrie, un numar de .

Nicoleta Tint este noul presedinte al CSM. Ea a fost votata cu o majoritate clara

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a votat-o cu 15 la 4 pe Nicoleta Tint in functia de presedinte al institutiei pentru anul 2020.

Consiliul Superior al Magistraturii si-a ales noul presedinte - judecatoarea Nicoleta Tint, o apropiata a Liei Savonea Tint: Mi-am propus masuri care sa consolideze increderea magistratilor in CSM - UPDATE - UPDATE

Consiliul Superior al Magistraturii si-a ales miercuri noul presedinte pentru anul viitor - judecatoarea Nicoleta Tint, o apropiata a Liei Savonea, actualul sef al CSM. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca votul a fost unul zdrobitor - 15 - 4. Aceasta, in conditiile in care saptamana trecuta a existat paritate de voturi in cazul judecatoarei Nicoleta Tint - au existat 9 voturi pentru si noua impotriva alegerii acesteia, iar un vot, cel al ministrului Justitiei, membru de drept al CSM, a fost nul.

Nicoleta Tint, aleasa presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii

Judecatorul Nicoleta Tint a fost aleasa joi presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, informeza News. ro.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )