Libnet.ro
UNICEF

13:30

Nicoleta Tint, aleasa presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicoleta Tint, aleasa presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii

Judecatorul Nicoleta Tint a fost aleasa joi presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, informeza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Nicoleta Tint este noul presedinte al CSM. Ea a fost votata cu o majoritate clara

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a votat-o cu 15 la 4 pe Nicoleta Tint in functia de presedinte al institutiei pentru anul 2020.

A fost ales presedintele Consiliului Superior al Magistraturii

Judecatorul Nicoleta Tint a fost aleasa joi presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii.

Noua sefa a CSM este Nicoleta Tint

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a votat-o cu 15 la 4 pe Nicoleta Tint in functia de presedinte al institutiei, pentru anul 2020, au declarat surse judiciare pentru Ziare. com.

Consiliul Superior al Magistraturii si-a ales noul presedinte - judecatoarea Nicoleta Tint, o apropiata a Liei Savonea Tint: Mi-am propus masuri care sa consolideze increderea magistratilor in CSM - UPDATE - UPDATE

Consiliul Superior al Magistraturii si-a ales miercuri noul presedinte pentru anul viitor - judecatoarea Nicoleta Tint, o apropiata a Liei Savonea, actualul sef al CSM. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca votul a fost unul zdrobitor - 15 - 4. Aceasta, in conditiile in care saptamana trecuta a existat paritate de voturi in cazul judecatoarei Nicoleta Tint - au existat 9 voturi pentru si noua impotriva alegerii acesteia, iar un vot, cel al ministrului Justitiei, membru de drept al CSM, a fost nul.

Cine este Nicoleta Tint, noua sefa CSM. Cum a reusit sa fie votata de atat de multi magistrati

In urma cu o saptamana, au fost tensiuni mari la CSM, dupa ce s-au amanat discutiile pentru numirea unui nou presedinte, dupa ce votul a esuat de doua ori in cazul Nicoletei Tint. Anuntul a fost facut la vremea aceea de catre Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. Nicoleta Tint, primise, pe 10 decembrie, un numar de .

Gabriela Firea a fost aleasa presedinte al PSD Bucuresti

Gabriela Firea a fost aleasa presedinte al PSD Bucuresti, dupa aproape patru ani de interimat.

Gabriela Firea a fost aleasa presedinte al PSD Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost aleasa, in aceasta seara, presedintele organizatiei Partidului Social Democrat Bucuresti. Ea a fost singurul candidat pentru acel post, informeaza News. ro.

Firea, aleasa presedinte al PSD Bucuresti: Ma bucur ca in acest moment la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste pentru Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost aleasa presedintele organizatiei PSD Bucuresti, spunand ca dupa zece amanari in patru ani au fost organizate alegeri pentru desemnarea conducerii acestei organizatii. Ea a spus ca undeva, acolo sus a fost un semnal ca la Bucuresti nu se dorea normalitate si ca se bucura ca in acest moment la sediul central nu se mai urzesc planuri nefaste pentru Capitala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )