Libnet.ro
UNICEF

11:30

O noua serie de ntlniri, vineri, n Coalitie. Liderii PSD si ALDE discuta despre legea offshore si OUG pe legile justitiei

Hotnews Hotnews,
 O noua serie de ntlniri, vineri, n Coalitie. Liderii PSD si ALDE discuta despre legea offshore si OUG pe legile justitiei

Liderii Coalitiei se intalnesc din nou vineri pentru a discuta despre legea offshore, dar si despre ordonanta pe legile justitiei. Liviu Dragnea vrea sa ajunga la un acord cu Calin Popescu Tariceanu dupa defectiunea din Camera Deputatilor, cand legea offshore a fost retrimisa la comisii in urma nemultumirilor ALDE, dar si ale UDMR. continuă pe Hotnews

UPDATE Dragnea si Tariceanu au decis ca dezbaterile pe legea offshore sa fie reluate

Liderii Coalitiei s-au intalnit din nou vineri pentru a discuta despre legea offshore, dar si despre ordonanta pe legile justitiei. Liviu Dragnea vrea sa ajunga la un acord cu Calin Popescu Tariceanu dupa defectiunea din Camera Deputatilor, cand legea offshore a fost retrimisa la comisii in urma nemultumirilor ALDE, dar si ale UDMR. Potrivit surselor Hotnews. ro liderii Coalitiei au decis ca dezbaterea legii off shore sa fie reluata in comisia de specialitate.

Dragnea face un pas n spate. Coalitia a decis reluarea dezbaterilor pe legea offshore

Liderii Coalitiei s-au intalnit din nou vineri pentru a discuta despre legea offshore, dar si despre ordonanta pe legile justitiei. Liviu Dragnea vrea sa ajunga la un acord cu Calin Popescu Tariceanu dupa defectiunea din Camera Deputatilor, cand legea offshore a fost retrimisa la comisii in urma nemultumirilor ALDE, dar si ale UDMR. Potrivit surselor Hotnews. ro liderii Coalitiei au decis ca dezbaterea legii off shore sa fie reluata in comisia de specialitate, dar intr-un mod diferit fata de a avut loc pana acum. Discutiile nu se vor purta doar intr-un cerc restrans si nu vor mai avea loc negocieri subterane ca pana acum, ci vor fi dezbateri la care vor participa toate grupurile parlamentare, fie de la putere, fie de la opozitie, iar companiile vor putea veni cu propriile analize financiare, care vor fi comparate cu cele ale institutiilor statului.

Liderii PSD si ALDE, jigniri in Parlament

Scandal urias pe legea offshore in Parlamentul Romaniei. Au fost neintelegeri intre PSD si ALDE. Actul normativ a fost retrimis inca o saptamana in comisie, la cererea UDMR si ALDE, semn ca sunt .

PSD-ALDE a transat problema legii offshore

Intalnire cruciala intre membrii coalitiei. Alesii PSD- ALDE transeaza astazi conflictul aparut la dezbaterile din Parlament pe legea offshore. Coalitia va discuta amendamentele legii dupa ce a fost.

PSD-ALDE transeaza problema legii offshore

Intalnire cruciala intre membrii coalitiei. Alesii PSD- ALDE transeaza astazi conflictul aparut la dezbaterile din Parlament pe legea offshore. Coalitia va discuta amendamentele legii dupa ce a fost.

Coalitia PSD-ALDE a gasit vinovatul pentru dezastrul tarii: Uniunea Europeana

Normele statului de drept, mecanismele democratice, respectarea libertatilor si drepturilor individuale, randuiala juridica nu reusesc sa intre in gratiile coalitiei PSD-ALDE, creand un mare disconfort faunei ce o alcatuieste.

Cristian Busoi: Liderii PSD, niste euro-sceptici de conjunctura. Ei au nevoie de fondurile UE, dar nu vor sa fie trasi la raspundere pentru ineptiile pe care le comit

Europarlamentarul Cristian Busoi ii acuza pe liderii PSD ca sunt niste euro-sceptici de conjunctura, fiind mai degraba eurocinici, care au nevoie de fondurile UE, insa nu vor sa fie trasi la raspundere.

PSD-ALDE, discutii cu liderii grupurilor parlamentare pe Legea offshore

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu au ajuns la un consens privind Legea offshore, dupa o discutie la Parlament de circa patru ore, astfel acestia vor invita saptamana viitoare liderii grupurilor.

Basescu, despre disputa PSD-ALDE pe legea offshore:Tariceanu vrea taxe cat mai mici pentru OMW si EXXON, in timp ce Dragnea favorizeaza Gazprom

Fostul presedinte Traian Basescu dezvaluie ce interese au liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, pe legea offshore.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )