Libnet.ro
UNICEF

08:45

Noua tari din NATO au primit scrisori amenintatoare din partea lui Donald Trump

Antena3 Antena3,
Noua tari din NATO au primit scrisori amenintatoare din partea lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a trimis o scrisoare amenintatoare Belgiei si altor sase membri ai Uniunii Europene care fac parte si din NATO pentru a-i chema la ordine in privinta angajamentelor lor de. continuă pe Antena3

Clasamentul celor mai sigure tari din lume. Ce loc ocupa Romania?

Islanda, Noua Zeenlada si Austria sunt cele mai sigure tari din lume, iar Romania ocupa locul 25, potrivit Global Peace Index, un raport pe 2018 care analizeaza 163 de tari in functie de factori precum perceptia criminalitatii, accesul la arme,.

Cele mai sigure tari din lume in 2018. Ce loc ocupa Romaniala nivel mondial

Indexul Global al Pacii a publicat un clasament cu celor ai sigure tari din lume in 2018. Clasamentul arata ca Romania se afla pe locul 24 din cele 163 de tari luate in calcul. Pentru al 11-a an la.

Klaus Iohannis, MESAJ DE ULTIMA ORA pentru romani! Discutii intense cu partenerii din NATO si UE

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, unde va exprima sprijinul Romaniei pentru initiativele NATO si UE destinate imbunatatirii.

Dupa moartea Ionelei Prodan, familia artistei e lovita de o noua drama: Din pacate e vorba de iubitul regretatei vedete...

In ceea ce priveste viata ei personala, Ionela Prodan a fost discreta, ea ramanand vaduva in 1992, cand fiica lor Anamaria Prodan abia devenise majora. Ultimii 20 de ani din viata i-a petrecut in armon.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )