Libnet.ro
UNICEF

07:45

O noua televiziune va emite in Romania din 5 mai

România Liberă România Liberă,
O noua televiziune va emite in Romania din 5 mai

Compania Chello Central Europe va lansa o noua televiziune in Romania - C8 -, ce va emite incepand din 5 mai si va inlocui postul Animax. continuă pe România Liberă

Romania, printre cele mai ieftine tari din Europa dupa costul inchirierii un birou complet echipat

Romania este una din cele mai ieftine tari din Europa la inchirierea de spatii de birouri instant, complet mobiliate si echipate, cu servicii la dispozitie, care pot fi utilizate pe perioade flexibile de timp, cu un cost de circa 200 de euro/luna.

Asa va arata BULETINUL DE VOT din 25 mai. BEC a prezentat macheta care va fi folosita la alegerile pentru PE

Purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, a prezentat, intr-o conferinta de presa, macheta buletinului de vot ce va fi folosit la alegerile europarlamentare din 25 mai, pe cele opt pagini ale buletinului fiind.

Producatorii autohtoni detin cea mai noua tehnica de vinificare din lume

Internetul si fondurile europene stau la baza cresterii spectaculoase a sectorului viti-vinicol din tara noastra, unde se regaseste cea mai noua tehnica de vinificare din lume, dupa cum ne-a spus Marian Timofti, presedintele Organizatiei Somelierilor din Romania 2011.

Romania are cei mai multi detinuti din Europa. Puscariasii nostri, cei mai tineri condamnati

In ultimii ani, Romania a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de detinuti in inchisori. in 2012, numarul condamnatilor a crescut cu aproape 15% fata de anul precedent. De asemenea, in.

RATB reintroduce din 1 mai autobuzele liniei turistice Bucharest City Tour

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) va reintroduce autobuzele double decker pe linia turistica Bucharest City Tour , incepand din data de 1 mai, zi in care calatoriile vor fi gratuite. In rest, tarifele raman neschimbate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )