Libnet.ro
UNICEF

11:45

Romania are cei mai multi detinuti din Europa. Puscariasii nostri, cei mai tineri condamnati

Antena3 Antena3,
Romania are cei mai multi detinuti din Europa. Puscariasii nostri, cei mai tineri condamnati

In ultimii ani, Romania a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de detinuti in inchisori. in 2012, numarul condamnatilor a crescut cu aproape 15% fata de anul precedent. De asemenea, in. continuă pe Antena3

Romania, printre cele mai ieftine tari din Europa dupa costul inchirierii un birou complet echipat

Romania este una din cele mai ieftine tari din Europa la inchirierea de spatii de birouri instant, complet mobiliate si echipate, cu servicii la dispozitie, care pot fi utilizate pe perioade flexibile de timp, cu un cost de circa 200 de euro/luna.

Desfasurari IMPRESIONANTE de forte pentru oprirea RUSIEI. Cele mai mari state din Europa iau parte alaturi de SUA

Polonia, Marea Britanie si Danemarca vor prelua de la Statele Unite ale Americii responsabilitatea supravegherii aeriene a tarilor baltice, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc miercuri la baza aeriana din.

Pfizer ar putea prelua AstraZeneca in cadrul cei mai mari tranzactii din farma

Pfizer, cel mai mare producator american de medicamente, a confirmat ca este interesat sa preia grupul AstraZeneca, numarul doi in Marea Britanie, intr-o tranzactie de 58,8 miliarde lire sterline 98,7 miliarde de dolari), transmite Bloomberg, potrivit.

Paradoxul Capitalei. Aici sunt cele mai mari salarii din tara, dar si cei mai multi restantieri la plata ratelor

Bucurestenii sunt romanii cu cele mai mari salarii, dar si cu cele mai mari restante la banci. Nici in tara situatia nu sta mai bine. Judetele Salaj, Braila si Suceava se afla in topul celor cu cele mai.

Mircea Hava si Teodor Atanasiu, cei mai influenti politicieni din Alba. Adversarii ii catalogheaza baroni locali

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, conduce administratia locala din 1996, fiind astfel cel mai vechi primar de oras in functie de la PDL si unul dintre cei mai vechi din tara. Senatorul Teodor Atanasiu, liderul PNL Alba, este si el un politician care se mentine de aproape 20 de ani in functii politice. Amandoi s-au acuzat reciproc si au primit si din partea altor adversari din politica titulatura de baron local.

TARA, artista cu cei mai SEXY SANI din showbiz SOCHEAZA: Nu imi place sa fiu femeia unui singur barbat!

Invitata in emisiunea Star Magazin prezentata de VJ Raru la Antena Stars, Tara, solista cunoscuta publicului larg pentru hitul Missing.

Romania a doua cea mai slaba economie din UE, dupa Grecia- in viziunea europenilor

Romania este a doua cea mai slaba tara UE din punct de vedere economic, dupa Grecia, si unul dintre cele mai putin influente state din Europa, la polul opus situandu-se Germania, potrivit studiului Ipsos European Pulse.

Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA: Lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov.

Darth Vader de Rusia: Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA, cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov despre cel numit si Darth Vader de Rusia, potrivit Business Insider. Cine sunt persoanele si companiile supuse noilor sanctiuni impuse de Statele Unite .

La ordinea zilei: Orasul din Romania cu mai multi votanti pe listele electorale decat locuitori

Dana Grecu a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii La ordinea zilei, situatia in care se afla orasul din Romania cu mai multi votanti pe liste decat locuitori, potrivit recensamantului din 2011.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )