Libnet.ro
UNICEF

17:00

Noua tulpina britanica, prezenta in Germania din luna noiembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noua tulpina britanica, prezenta in Germania din luna noiembrie

Noua tulpina de coronavirus detectata in Marea Britanie era prezenta inca din luna noiembrie in nordul Germaniei, unde a fost identificata la un pacient, au indicat astazi autoritatile sanitare germane. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |India: Au fost identificate sase cazuri de infectari cu noua tulpina britanica

India a gasit sase persoane care s-au intors din Marea Britanie in ultimele saptamani cu o tulpina mai infectioasa a noului coronavirus care a determinat inchiderea frontierelor in intreaga lume, chiar.

Sase cazuri de infectari cu noua tulpina britanica, identificate in India

Autoritatile sanitare indiene au identificat sase persoane care au revenit din Marea Britanie si sunt infectate cu noua varianta de coronavirus, varianta care a determinat autoritatile din mai multe tari sa ia masuri de inchidere a frontierelor.

Noua varianta de SARS-CoV-2, prezenta in Germania din noiembrie. OMS avertizeaza ca trebuie sa ne pregatim pentru mai rau

Noua varianta a noului coronavirus SARS-CoV-2 descoperita recent in Marea Britanie pare sa fie prezenta in Germania din noiembrie, unde a fost descoperita ulterior in esantioane prelevate de la un pacient in varsta care a murit din cauza ei, dezvaluie cotidianul Die Welt, citat de Reuters.

Noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie nu a fost identificata, deocamdata, pe teritoriul Romaniei - raport preliminar MedLife

In urma unei analize, efectuata de catre specialistii MedLife, a peste 60 de genomuri SARS-CoV-2, provenite din Brasov, Cluj, Timisoara, Sibiu si Bucuresti, s-a constatat ca noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie nu a fost identificata, deocamdata, pe teritoriul Romaniei. Raportul, o initiativa sociala, a fost derulat integral de catre specialisti MedLife, cu resursele materiale proprii ale companiei.

De ce noua tulpina de coronavirus este atat de infectioasa

Oamenii de stiinta britanici explica de ce noua tulpina a coronavirusului ii poate afecta in egala masura pe copii si pe adulti. Cu toate acestea, chiar daca este mai contagios cu 70%, totusi medicii considera ca nu este mai periculos.

Noua tulpina de coronavirus se raspandeste in Europa. Norvegia a confirmat primele doua cazuri

Doua cazuri de infectare cu noua tulpina a coronavirusului au fost detectate inNorvegia, duminica. Cele doua persoanes-au intorsin Norvegia la inceputul lunii decembrie, iar epidemiologii.

PORTUGALIA: Primele cazuri de contaminare cu noua tulpina de coronavirus detectate in Madeira

Primele cazuri de contaminare cu noua tulpina de coronavirus care circula in Regatul Unit au fost depistate in insula Madeira, au anuntat duminica autoritatile sanitare din aceasta insula portugheza, relateaza AFP.

Noua tulpina de coronavirus, depistata in Portugalia si Norvegia

Primele cazuri de contaminare cu noua tulpina de coronavirus care circula in Marea Britanie au fost .

Noua tulpina de coronavirus a ajuns si in Portugalia

Primele cazuri de contaminare cu noua tulpina de coronavirus care circula in Marea Britanie au fost depistate si in Portugalia, in insula Madeira, relateaza Reuters.

Noua tulpina de coronavirus se raspandeste. Primele doua cazuri depistate in Canada

Primele doua cazuri de contaminare cu noua tulpina de coronavirus care circula in Marea Britanie au fost depistate in Canada, au anuntat sambata autoritatile sanitare din Ontario, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2706 seconds )