Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Noua tulpina de coronavirus: Europa trebuie sa faca mai mult in fata unei situatii alarmante Scolile trebuie sa fie ultimul lucru de inchis si primul de redeschis (OMS)

Hotnews Hotnews,
 Noua tulpina de coronavirus: Europa trebuie sa faca mai mult in fata unei situatii alarmante Scolile trebuie sa fie ultimul lucru de inchis si primul de redeschis (OMS)

Europa trebuie sa faca mai mult in fata unei situatii alarmante, din cauza circulatiei in regiune a unei noi variante, mai contagioase, de coronavirus, detectata initial in Marea Britanie, a afirmat joi conducerea regionala a Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), citata de AFP. continuă pe Hotnews

OMS cere tarilor Europei sa faca eforturi mai mari in fatasituatiei alarmante creata de noua tulpina de coronavirus

Organizatia Mondiala a Sanatatii le-a cerut, joi, 7 ianuarie, tarilor Europei sa reactioneze mai mult in fatasituatiei alarmante creata de noua tulpina mai contagioasa a coronavirusului, in timp ce doua focare cu risc au fost depistate in Franta, scrie AFP.

O femeie care facea curatenie intr-un hotel din Australia, depistata cu noua tulpina de coronavirus

O femeie care facea curatenie intr-un hotel din Spring Hill - Brisbane, Australia - a fost depistata cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Femeia s-a plimbat timp de patru zile inainte de a se confirma infectia.

INTERVIU Cercetator roman la Cambridge: Este foarte probabil ca noua tulpina sa circule deja in Europa, insa putine tari verifica sistematic mutatiile

Noua tulpina de coronavirus ar putea sa nu-si aiba originea in Marea Britanie. Tarile care supravegheaza variantele virale ale coronavirusului sunt putine. in Romania, ultima secventiere s-a facut in luna iunie 2020.

OMS, avertisment privind circulatia noii tulpini de COVID-19 in Europa: Este o situatie alarmanta

Organizatia Mondiala a Sanatatii a emis un nou avertisment legat de aparitia noii tulpini de COVID-19, afirmand ca Europa trebuie sa faca mai mult in fata unei situatii.

Cunoscut cercetator roman, stabilit in Marea Britanie: Este foarte probabil ca noua tulpina sa circule si in Romania Nu e decloc clar daca e mai contagioasa in randul copiilor sau al tinerilor

Cercetatorul Octavian Voiculescu a declarat joi seara in emisiunea moderata de Tudor Musat ca nu este clar daca noua tulpina de COVID-19, care a pus in alerta statele europene, este mai contagioasa in.

Austria anunta primele cinci cazuri cu noua tulpina de COVID-19

Autoritatile sanitare austriece au detectat pentru prima data patru cazuri ale mutatiei coronavirusului SARS-CoV-2, aparuta initial in Marea Britanie, si unul cu noua tulpina sud-africana, contribuind ambele la o mai mare raspandire a agentului patogen, relateaza EFE.

Brazilia a depistat doua cazuri de infectare cu noua tulpina a SARS-CoV-2

Brazilia a depistat primele doua cazuri de infectare cu noua tulpina de SARS-CoV-2, extrem de contagioasa, a anuntat ieri departamentul de sanatate al statului brazilian Sao Paulo.

Laboratoarele publice din R. Moldova nu au capacitatea de a depista noua tulpina a virsului SARS-CoV-2

Ministerul Sanatatii din Republica Moldova a anuntat luni, 4 ianurie, ca laboratoarele din cadrul Agentiei Nationale de Sanatate Publica nu au capacitatea de a depista noua tulpina a virsului SARS-CoV-2.

Raed Arafat, anunt trist pentru romani. Ce se intampla in aceste momente cu noua tulpina de COVID-19

Perioada sarbatorilor a fost marcata ca in orice an de incalcari ale regulilor. in aceasta perioada, restrictiile au fost de o alta natura, romanii fiind rugati insistent sa petreaca sarbatorile de iarna in formula restransa, in casele lor. Bineinteles ca acest lucru nu s-a intamplat, motiv pentru care, autoritatile se tem de ce poate fi .

Se dau 400 de lei in plus la salariu. Ce categorie de romani va castiga mai mult in 2021

Incepand din acest an, companiile pot acorda pana la 400 de lei lunar angajatilor care lucreaza de acasa, fara a plati taxe sau contributii. Se dau 400 de lei in plus la salariu Din acest an, firmele cu angajati care lucreaza de acasa le pot acorda acestora sume de pana la 400 lei lunar in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )