Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cunoscut cercetator roman, stabilit in Marea Britanie: Este foarte probabil ca noua tulpina sa circule si in Romania Nu e decloc clar daca e mai contagioasa in randul copiilor sau al tinerilor

B1 B1,
Cunoscut cercetator roman, stabilit in Marea Britanie: Este foarte probabil ca noua tulpina sa circule si in Romania Nu e decloc clar daca e mai contagioasa in randul copiilor sau al tinerilor

Cercetatorul Octavian Voiculescu a declarat joi seara in emisiunea moderata de Tudor Musat ca nu este clar daca noua tulpina de COVID-19, care a pus in alerta statele europene, este mai contagioasa in. continuă pe B1

INTERVIU Cercetator roman la Cambridge: Este foarte probabil ca noua tulpina sa circule deja in Europa, insa putine tari verifica sistematic mutatiile

Noua tulpina de coronavirus ar putea sa nu-si aiba originea in Marea Britanie. Tarile care supravegheaza variantele virale ale coronavirusului sunt putine. in Romania, ultima secventiere s-a facut in luna iunie 2020.

Marea Britanie intensifica vaccinarea, cu spitalele aproape coplesite de cresterea internarilor

Centrele medicale ambulatorii din Marea Britanie au inceput astazi administrarea celui de-al doilea vaccin impotriva COVID-19, cel al AstraZeneca-Oxford, cu obiectivul de a atinge tinta de 13 milioane de persoane din principalele grupe de risc vaccinate pana la jumatatea lunii februarie, in timp ce spitalele se plang ca au ajuns la limita capacitatii si personalul sanitar este epuizat, relateaza agentia EFE.

Un avion plin cu criminali si talhari expulzati din Marea Britanie va ajunge saptamana viitoare in Romania

Avionul condamnatilor exista in realitate si va ajunge chiar in Romania. Este vorba despre un avion care va avea 30 de pasageri, toti romani condamnati si inchisi pana acum in Marea Britanie, dar alungati de Brexit.

Olanda si Germania refuza intrarea cetatenilor din Marea Britanie pentru calatorii neesentiale

Mai multor cetateni britanici li s-a refuzat intrarea in Olanda de la 1 ianuarie, deoarece Marea Britanie nu mai este scutita de restrictiile legate de Covid privind calatoriile neesentiale din afara UE de cand a parasit blocul, potrivit The Guardian.

Record de imbolnaviri de COVID-19 in Marea Britanie. Peste 62.000 de noi cazuri si 1.041 de morti intr-o singura zi

Marea Britanie a inregistrat un nou record de imbolnaviri de COVID-19, in ultima zi fiind raportate 62. 322 de noi cazuri, potrivit guardian. co. uk. De asemenea, numarul deceselor este unul alarmant.

Povestea materialului viral despre vaccinul impotriva COVID-19, realizat de un medic roman stabilit in Suedia: Totul a plecat de la o discutie pe care am avut-o pe Facebook, intr-un live cu un prieten

Laura Ghibu, medicul roman stabilit in Suedia, care a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita unui material devenit viral in care pandemia si modul in care functioneaza vaccinul impotriva.

Vaccinul anti-COVID pe intelesul tuturor. Un medic roman, stabilit in Suedia, a explicat tehnica ARN mesager intr-un clip ce a devenit viral (VIDEO)

Laura Ghibu Ventimiglia, un medic roman stabilit in Suedia, a realizat un clip video in care explica modul de functionare al vaccinului anti-COVID si al mesagerului ARN. Imaginile au devenit rapid viral in mediul.

VIDEO Cum functioneaza vaccinul anti COVID-19 si tehnica ARN mesager? Un medic roman stabilit in Suedia explica totul intr-un clip devenit viral

Cum functioneaza de fapt vaccinul impotriva COVID-19? Laura Ghibu Ventimiglia, medic roman stabilit in Suedia, si fiica sa de 12 ani, Astrid Ghibu Ventimiglia care a contribuit cu ilustratiile) au realizat un clip devenit viral, in care explica pe intelesul tuturor, pas cu pas, cum functioneaza vaccinul si tehnica ARN mesager, despre care toata lumea vorbeste la acest inceput de an.

CORONAVIRUS |Marea Britanie, cel mai ridicat bilant zilnic al deceselor din aprilie

Marea Britanie a raportat, miercuri, peste 1. 000 de decese provocate de coronavirus pentru prima data din luna aprilie in contextul in care guvernul face eforturi pentru a tine sub control infectarile cu noua.

Zi neagra pentru Marea Britanie: Peste 1.000 de decese din cauza COVID-19 raportate in ultimele 24 de ore

Marea Britanie, confruntata cu o explozie a contaminarilor cu coronavirus, a inregistrat miercuri 1. 041 de decese, bilantul zilnic depasind o mie de decese pentru prima data din aprilie, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )