Libnet.ro
UNICEF

08:15

O noua tulpina de gripa aviara, semnalata pentru prima data in Europa, la o ferma din Germania

România Liberă România Liberă,
O noua tulpina de gripa aviara, semnalata pentru prima data in Europa, la o ferma din Germania

Aceasta tulpina este diferita de forma AH5N6), de asemenea noua, impotriva careia Organizatia ONU pentru Alimentatie si Agricultura FAO) a avertizat in sepembrie, din cauza virulentei puternice . continuă pe România Liberă

O NOUA TULPINA de GRIPA AVIARA, semnalata in Germania: Este prima aparitie in Europa!

O noua tulpina de gripa aviara, H5N8, a fost semnalata la o ferma de curci din nordul Germaniei, pentru prima data in Europa, au anuntat miercuri seara autoritatile locale, relateaza AFP, conform.

Competitia Internationala jumpthegap anuntata oficial in Romania, pentru prima data, printr-o conferinta de presa cu renumita arhitecta Guta Moura, membru al juriului

Pentru prima data in Romania, Roca anunta oficial startul competitiei internationale de design jumpthegap printr-o conferinta care va avea la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, in Sala Frescelor, pe 6 noiembrie, incepand cu ora 18. Conferinta se adreseaza studentilor si tinerilor profesionisti in domeniul design-ului si al arhitecturii si va pregati terenul pentru competitie printr-o discutie despre conceptul Thinking Forward in aceste domenii si despre surse de creativitate si inovatie. Invitatul special, Guta Moura, arhitecta recunoscuta international si membru al juriului jumpthegap, va oferi studentilor romani si tinerilor profesionisti perspective inedite asupra a ceea ce inseamna creativitate pentru un profesionist .

Misune indeplinita! Kelly Rowland a devenit mama pentru prima data

Misiune indeplinita pentru Kelly Rowland! Cantareata a adus pe lume un baietel, marti, 4 noiembrie.

O noua tulpina de gripa aviara, identificata la o ferma din nordul Germaniei

O noua tulpina de gripa aviara, H5N8, a fost identificata la o ferma de curci din nordul Germaniei, informeaza AFP. Potrivit autoritatilor germane, este vorba despre prima aparitie in Europa a acestei.

Pentru prima oara dupa 2008, creste numarul companiilor care ofera tichete cadou de Craciun

Pentru prima data dupa 2008, numarul companiilor din Romania care vor acorda tichete cadou va creste cu 10%, iar al celor care vor oferi carduri cadou, cu 15%, pentru sarbatorile de iarna din acest an, potrivit estimarilor facute de Edenred, compania.

Pentru prima data in istorie, numarul persoanelor trecute de 60 de ani il va depasi pe cel al copiilor care au sub 5 ani

Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat ca la nivelul anului 2020, pentru prima oara in istorie, numarul persoanelor in varsta de 60 de ani il va depasi pe cel al copiilor care au sub cinci ani.

Petrolul OPEC, sub 80 dolari/baril pentru prima oara in ultimii patru ani

Pretul mediu al petrolului produs de OPEC Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol) a scazut sub 80 de dolari barilul pentru prima oara in ultimii patru ani, dat fiind ca Arabia Saudita si alte state membre ale cartelului care asigura 40% din titeiul mondial isi mentin cotele, in conditiile incetinirii cresterii cererii de profil.

Cum se explica votul, in bloc, al Ardealului pentru Iohannis

Pentru prima data Ardealul este colorat compact dupa alegeri, iar Muntii Carpati par sa fie granita care-i desparte pe alegatorii lui Victor Ponta din Vechiul Regat de cei ai lui Klaus Iohannis din provincia care pana in 1918 a fost inglobata in Imperiul Habsburgic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )