Libnet.ro
UNICEF

07:45

Noua turisti cazati la o pensiune din Brasov au ajuns la spital cu toxinfectie alimentara

Antena3 Antena3,
Noua turisti cazati la o pensiune din Brasov au ajuns la spital cu toxinfectie alimentara

Noua turisti din judetul Brasovau ajuns la spital cu suspiciuni de toxiinfectie alimentara. Faceau parte dintr-un grup de 17 oameni, care se cazasera la o pensiune din Cheile Gradistei si au. continuă pe Antena3

Noua turisti cazati la o pensiune din Brasov au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Noua turisti din judetul Brasovau ajuns la spital cu suspiciuni de toxiinfectie alimentara. Faceau parte dintr-un grup de 17 oameni, care se cazasera la o pensiune din Cheile Gradistei si au.

Incident la Brasov. Noua turisti au ajuns la spital cu toxiinfectie

Noua turisti au ajuns la spital cu suspiciuni de toxiinfectie alimentara in judetul Brasov. Un grup de 17 turisti au cerut ajutorul medicilor dupa ce au mancat la o pensiune din Cheile Gradistei si apoi au.

Vacanta s-a terminat cum nu se putea mai prost! Noua turisti straini au ajuns la spital, dupa ce S-AU RASTURNAT CU CARUTA in Sibiu (FOTO)

Excursie cu final nefericit, vineri, pentru noua turisti straini aflati la Sibiu. Caruta in care se aflau s-a rasturnat pe DJ 142B, in localitatea Boian. Turistii au ajuns la Spitalul Medias pentru.

VIDEO Noua turisti straini, transportati la spital dupa un accident grav de caruta. Atelajul s-a rasturnat in judetul Sibiu

Noua cetateni straini au fost raniti in dupa-amiaza zilei de vineri, 14 iunie, dupa ce caruta in care se aflau s-a rasturnat pe un drum judetean din Sibiu. Caii s-ar fi speriat si ar fi pornit la galop, iar carutasul nu i-a putut controla, atelajul rasturnandu-se.

Pui de URS, chinuit de mai multi romi din Brasov (VIDEO)

Un videoclip in care mai multi sateni din Augustin, judetul Brasov, se pare, chinuie un pui de urs, a fost postat pe un gup de protectia animalelor pe Facebook. in filmulet se vede puiul de urs, ingrozit, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )