Libnet.ro
UNICEF

12:15

Noua varianta de coronavirus, identificata in Marea Britanie. Primele 1.000 de cazuri, deja raportate. Ce spun specialistii

B1 B1,
Noua varianta de coronavirus, identificata in Marea Britanie. Primele 1.000 de cazuri, deja raportate. Ce spun specialistii

Matt Hancock, ministrul britanic al Sanatatii, a sustinut in fata parlamentarilor ca a fost decoperita o noua varianta de coronavirus, care se raspandeste mai rapid in anumite zone ale Angliei. continuă pe B1

Covid-19: Peste 1.000 de cazuri de infectare cu o noua varianta de coronavirus in Anglia OMS: Stim de mutatie Virusul evolueaza

Peste 1. 000 de cazuri de infectare cu o noua varianta de coronavirus au fost identificate in ultimele zile in Anglia, predominant in sudul tarii unde ar putea fi legata de o crestere a numarului de cazuri, a spus luni ministrul Sanatatii, Matt Hancock, relateaza Reuters. Organizatia Mondiala a Sanatatii spune ca este constienta de noua varianta de Covid din Marea Britanie si ca nu exista nicio dovada ca tulpina se comporta diferit de cele existente deja.

O noua tulpina a virusului SARS-CoV-2 se raspandeste in Marea Britanie

O noua tulpina a SARS-CoV-2 a fost identificata in Marea Britanie. in cel putin 60 de autoritati locale diferite au fost inregistrate infectii cauzate de noua tulpina.

O noua tulpina a SARS-CoV-2 se raspandeste in Marea Britanie. Ce spune OMS

Peste 1. 000 de cazuri de infectare cu o noua varianta de coronavirus au fost identificate in ultimele zile in Anglia, predominant in sudul tarii , a spus luni ministrul Sanatatii, Matt Hancock, relateaza Reuters. Organizatia Mondiala a Sanatatii spune ca este constienta de noua varianta de SARS-CoV-2 din Marea Britanie si ca nu exista nicio dovada ca tulpina se comporta diferit de cele existente deja.

Cazuri asociate cu o noua varianta a SARS-CoV-2 in partea de sud a Marii Britanii. Londra impune nivelul maxim de restrictii epidemice

In Marea Britanie numarul de cazuri confirmate de coronavirus a crescut alarmant in ultimele zile. Peste 1. 000 de noi cazuri sunt asociate cu o noua varianta a SARS-CoV-2. Toate aceste cazuri au fost descoperite mai ales in zona de sud a Marii Britanii si ar putea avea legatura cu cresterea numarului de persoane infectate.

CORONAVIRUS |Italia, cel mai mare numar de decese din Europa cauzate de Covid-19, devansand Marea Britanie

Italia a ajuns, sambata, la cel mai mare numar de decese cauzate de noul coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64. 036 morti, depasind Marea Britanie. Italia are cel mai.

CORONAVIRUS: Italia a ajuns la cel mai mare numar de decese din Europa, devansand Marea Britanie

Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64. 036 morti, depasind Marea Britanie la acest record negativ dramatic, relateaza AFP si News. ro.

Primul medic roman vaccinat impotriva COVID-19, in Marea Britanie, a povestit cum se simte

Medicul roman lucreaza in sectiile cu pacientii infectati cu coronavirus in UK Birmingham). El a detaliat cum se simte si ce efecte are vaccinul de la Pfizer, care este utilizat in programul national de vaccinare din Marea Britanie.

A crescut numarul de cazuri de COVID in Marea Britanie si Olanda. Autoritatile se gandesc sa ia masuri mai dure

Marea Britanie a inregistrat sambata, 12 decembrie, peste 21. 500 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus si 519 decese. Iar Olanda a raportat peste 9. 000 de cazuri noi in ultima zi. Prin urmare, autoritatile au in plan noi masuri anti-COVID.

Schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Se intampla de la 1 ianuarie 2021

Se anunta schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Totul se intampla de la 1 ianuarie 2021, odata cu devenirea realitate a Brexitului. Cu ce schimari vine Brexit. Totul intra in vigoare de la 1 ianuarie Calatoriile din Uniunea Europeana spre Marea Britanie vor deveni mult mai complicate incepand cu 1 ianuarie 2021.

VIDEO Marea Britanie: Un pui de girafa, botezat Margaret in onoarea primei persoane vaccinate impotriva maladiei COVID-19

Un pui de girafa care a venit pe lume saptamana aceasta in Marea Britanie a primit numele Margaret, in onoarea primei persoane vaccinate impotriva maladiei COVID-19 in aceasta tara, informeaza DPA.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )