Libnet.ro
UNICEF

07:45

Schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Se intampla de la 1 ianuarie 2021

Playtech Playtech,
Schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Se intampla de la 1 ianuarie 2021

Se anunta schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Totul se intampla de la 1 ianuarie 2021, odata cu devenirea realitate a Brexitului. Cu ce schimari vine Brexit. Totul intra in vigoare de la 1 ianuarie Calatoriile din Uniunea Europeana spre Marea Britanie vor deveni mult mai complicate incepand cu 1 ianuarie 2021. continuă pe Playtech

Romanii care merg in Malta trebuie sa prezinte un test PCR cu rezultat negativ pentru COVID

Autoritatile malteze au revizuit conditiile de intrare in Malta, in contextul pandemiei de COVID-19, iar Romania a fost inclusa pe lista statelorzonelor cu cod portocaliu. Astfel, romanii care merg in Malta trebuie sa prezinte un test PCR cu rezultat negativ pentru SARS-CoV-2.

Traian Berbeceanu anunta restrictii pentru bucurestenii care merg la cumparaturi

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat, vineri, ca numarul de clienti care vor intra in .

MAE: Atentionare pentru romanii care calatoresc in Spania. Cod portocaliu de ploi si intensificari ale vantului

Ministerul Afacerilor Externeatentioneaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Spania si Comunitatea Autonoma Andaluzia, asupra conditiilor meteo.

MAE: Romanii care merg in Malta trebuie sa prezinte un test PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca autoritatile malteze au revizuit conditiile de intrare in Republica Malta, in contextul evolutiei pandemiei de COVID-19. Conform noilor conditii, intrate in vigoare la data de 13 decembrie 2020, Romania a fost inclusa pe lista statelorzonelor cu cod portocaliu.

Romanii care stau la bloc trebuie sa afle ultimele reguli. De acum se schimba asta

Anunt pentru toti romanii care stau la bloc. Acestia trebuie sa afle ultimele reguli pentru ca apar schimbari importante pentru asociatiile de proprietari. Ce nu mai au voie sa faca asociatiile de proprietari Noi informatii importante pentru cei care locuiesc in apartamente. Conform Autoritatii Romane de Protectie a Datelor, romanii care stau la bloc trebuie .

Pescuit: Norvegia ameninta sa-si inchida apele pentru UE si Marea Britanie

Norvegia, care nu este membra a Uniunii Europene, a declarat vineri ca isi va inchide apele pentru pescarii din UE si Marea Britanie daca nu exista un acord intre cele trei parti pana pe 1 ianuarie, potrivit AFP.

Marea Britanie reduce perioada de autoizolare la 10 zile pentru contactele directe si sosirile internationale

Marea Britanie a declarat vineri ca va reduce perioada de autoizolare pentru COVID-19 pana la 10 zile de la 14, intr-o modificare care se va aplica atat celor care se presupune ca au fost in contact direct si.

Perioada de carantina va fi scurtata de la 14 la 10 zile. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie in Marea Britanie

Perioada de carantina va fi scurtata de la 14 la 10 zile, in Marea Britanie. Decizia intra in vigoare de saptamana viitoare si a fost luata dupa ce s-a constatat ca riscul de transmitere a virusului scade dupa a zecea zi.

COVID-19 |Marea Britanie reduce la 10 zile autoizolarea pentru turistii straini

Autoritatile din Marea Britanie au anuntat ca au decis sa reduca perioada de autoizolare impusa in timpul pandemiei de COVID-19 de la 14 la 10 zile pentru rezidentii care au intrat in contact cu persoane testate pozitiv si pentru turistii sositi din.

Pe buza prapastiei: Brexit fara acord de liber schimb Marea Britanie-UE

Marea Britanie a intrat de miercuri pe un curs invariabil de iesire fara acord din UE. Daca iesirea formala a avut loc la 31 ianuarie, iesirea de facto din regulile europene ar urma sa aiba loc la 31 decembrie, iar un acord de liber schimb trebuia deja stabilit pentru a intra in faza de ratificare de catre Parlamentul britanic, cel european si cele nationale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )