Libnet.ro
UNICEF

17:16

Vedetele care candideaza la primarie. Alegerile locale din 2020 au nume grele pe lista candidatilor

Playtech Playtech,
Vedetele care candideaza la primarie. Alegerile locale din 2020 au nume grele pe lista candidatilor

Ce nume grele sunt pe listele alegerilor locale din 2020? Cateva din persoanele din showbiz si-au incercat si ele norocul. Care sunt sansele lor? Alegeri locale 2020: Ce vedete candideaza la primarie? Potop de vedete pe listele de la alegerile locale din 2020! Din ce in ce mai multe personaje cunoscute lumii intregi au parasit . continuă pe Playtech

PSD a lansat candidatii pentru Capitala, la alegerile locale. Marcel Ciolacu: Aratati oamenilor de ce sunteti in stare

PSD a lansat candidatii pentru alegerile locale privind Capitala. S-au facut mici schimbari facute in anumite sectoare. Se pastreaza linia pe care a avut-o PSD la alegerile trecute.

Cum se fac listele cu nume false pentru Alegerile Locale. Imagini video de necrezut

Un film montat a aparut pe YouTube, in care mai multi angajati ai Primariei Sectorului 5 al Capitalei vorbesc si lucreaza la alcatuirea de liste false cu semnaturi pentru alegerile locale. Cum se fac listele cu nume false pentru Alegerile Locale in videoclipul postat pe internet se vede cum oamenii se plang ca sunt exploatati .

Noua Zeelanda amana alegerile parlamentare din cauza pandemiei

Alegerile parlamentare din Noua Zeelanda, programate in 19 septembrie, au fost amanate pentru data de 17 octombrie ca urmare a reaparitiei cazurilor de COVID-19.

IN PRIMELE SAPTE LUNI DIN 2020 Garda Nationala de Mediu a aplicat amenzi de peste 42,2 milioane de lei

Comisarii de mediu au aplicat, in primele sapte luni din 2020, amenzi in valoare de 42,275 milioane de lei, in crestere cu 36,34% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cine e Andra Maftei, cel mai tanar candidat la alegerile locale 2020

Partidul Puterii Umaniste social- liberal) propune pentru postul de primar al comunei Sacosu Turcesc din judetul Timis pe cel mai tanar candidat de la aceste alegeri locale.

Cine e Andra Maftei, cel mai tanar candidat la alegerile locale 2020

Partidul Puterii Umaniste social- liberal) propune pentru postul de primar al comunei Sacosu Turcesc din judetul Timis pe cel mai tanar candidat de la aceste alegeri locale.

VIDEO PNL si USR PLUS au depus la Biroul Electoral dosarele de candidaturi pentru alegerile locale. Cu cine defileaza cele doua forte politice la Focsani

Liviu Macovei, fost PNL, fost USR, care isi anuntase candidatura ca independent, va deschide lista de consilieri locali din partea liberalilor.

Cum s-a reabilitat fiul unui primar, condamnat in trecut la inchisoare, pentru a putea candida la alegerile locale

Calin Roman, fiul primarului din Deta, judetul Timis, reabilitat la inceputul acestui an dupa ce in trecut a fost condamnat la inchisoare cu executare, a fost plasat pe lista PNL pentru consiliul judetean pe un loc eligibil. in procesul de reabilitare, Roman a aratat ca lucreaza la Aquatim, firma de apa si canalizare a Consiliului Local Timisoara.

Orban: Motiunea PSD este un act iresponsabil. Scopul e sa puna mana pe putere sa organizeze ei alegerile locale si parlamentare. Asta e in capul lor, sa fure la vot

Premierul Ludovic Orban sustine ca motiunea de cenzura anuntata de PSD este un act iresponsabil, singura ratiune fiind preluarea puterii pentru a organiza alegerile, a fura la vot si a folosi institutiile statului pentru a-si maximiza scorul electoral.

O actrita celebra intra in PNL si va candida la alegerile locale

Celebra actrita Magda Catone a intrat in politica. Vedeta a ales sa se alature PNL, partid din partea caruia va candida pentru o functie de consilier local la sectorul 2.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )