Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noul ambasador al SUA la Bucuresti, un roman emigrat la varsta de 10 ani, primit la Cotroceni de Klaus Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Noul ambasador al SUA la Bucuresti, un roman emigrat la varsta de 10 ani, primit la Cotroceni de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe noul ambasador al SUA, Adrian Zuckerman, cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare. Aceasta este ultima etapa procedurala. Zuckerman, avocat de profesie, a emigrat din Romania cand avea 10 ani si vorbeste fluent limba romana. continuă pe Hotnews

Noul ambasador SUA la Bucuresti, primit la MAE. Discutii intre Bogdan Aurescu si Adrian Zuckerman despre ridicarea vizelor pentru Romania

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu l-a primit sambata pe noul ambasador al SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman. Discutiile s-au axat pe implementarea deciziilor strategice adoptate in domeniul securitatii energetice si cel 5G, cat si asupra obiectivului Romaniei de a accede la Programul Visa Waiver.

Bogdan Aurescu l-a primit pe noul ambasador al SUA la Bucuresti. Ce a remarcat Adrian Zuckerman despre Romania

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, l-a primit, sambata, pe ambasadorul agreat al SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, in vederea prezentarii copiei scrisorii de acreditare.

Noul ambasador al SUA in Romania a inmanat scrisorile de acreditare presedintelui Iohannis: Romanii nu au prieteni mai buni decat americanii

Noul Ambasador al SUA in Romania, Adrian Zuckerman, a inmanat scrisorile de acreditare presedintelui Klaus Iohannis in cadrul unei ceremonii desfasurate la Palatul Cotroceni, a anuntat marti ambasada SUA, Zuckerman spunandu-i presedintelui Iohannis ca romanii nu au prieteni mai buni decat americanii.

Noul ambasador al SUA la Bucuresti pentru prezentarea scrisorilor de acreditare

Noul Ambasador al SUA, Adrian Zuckerman, va fi primit, sambata, de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, pentru a-si prezenta scrisorile de acreditare, potrivit News. ro.

Iohannis l-a primit la Cotroceni pe Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucuresti (VIDEO, FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe Adrian Zuckerman, noul ambasador al Statelor Unite la Bucuresti. Dupa amiaza, Zuckerman se va intalni si cu premierul Ludovic Orban. De.

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucuresti, primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Adrian Zuckerman isi va prelua, oficial, marti, mandatul de ambasador al SUA la Bucuresti. Diplomatul va fi primit marti, la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis, pentru prezentarea.

Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA la Bucuresti, primit sambata de seful diplomatiei romane

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, il va primi sambata pe ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Adrian Zuckerman, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare, a informat MAE.

Bogdan Aurescu a discutat cu noul ambasador al SUA, Adrian Zuckerman, despre eliminarea vizelor (FOTO)

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, l-a primit, sambata, pe noul ambasador al SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman. Aurescu l-a primit la MAE pe Zuckerman, pentru prezentarea copiei scrisorii de acreditare in.

Bogdan Aurescu a discutat cu noul ambasador al SUA, Adrian Zuckerman, despre eliminarea vizelor (FOTO)

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, l-a primit, sambata, pe noul ambasador al SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman. Aurescu l-a primit la MAE pe Zuckerman, pentru prezentarea copiei scrisorii de acreditare in.

Dezvaluirile unui fost ambasador SUA in Romania. Cum a dat Nastase din coate ca sa apara in poza cu Bush. Rodica Stanoiu le-a cerut 1 milion de dolari americanilor

In cartea Mihnea Constantinescu - Omul care a schimbat Romania fara ca noi sa stim, scrisa de Iulian Comanescu, fostul ambasador al SUA in Romania la inceputul anilor 2000, Michael Guest, dezvaluie presiunile facute de Adrian Nastase pentru a fi inclus pe agenda presedintelui SUA George Bush, in 2002, la vizita din Romania. Nastase se pregatea pentru alegerile prezidentiale si voia sa apara in poza cu Bush. Si Rodica Stanoiu e pomenita de Guest.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )