Libnet.ro
UNICEF

19:30

Noul Audi A8 este prima masina autonoma de nivel 3

Playtech Playtech,
Noul Audi A8 este prima masina autonoma de nivel 3

Noul model de Audi A8 reprezinta un pas important pentru producator, automobilul fiind prima masina de serie care beneficiaza de un sistem de sofat autonom de nivel 3. Vehiculul a avut o scurta aparitie in Spider-Man: Homecoming, unde am putut vedea masina parcand singura, iar acum, sedanul de lux a fost dezvaluit in toata splendoarea []. continuă pe Playtech

Un mic startup ar putea lansa o masina autonoma inaintea celor de la Google, Uber sau Tesla

In timp ce Uber, Tesla si Google se lupta pentru a aduce prima masina autonoma pe piata, competitia ar putea fi castigata de Amber. Cu toate ca este un nume mic pe piata, startup-ul olandez Amber are de gand ca masinile autonome ale companiei sa ajunga pe strazi pana la jumatatea lui 2018. CEO-ul Steven [].

Prima masina zburatoare din lume este de vanzare pentru o suma uriasa

Prima masina zburatoare functionala din lume tocmai a fost scoasa la vanzare la eBay, dar pretul cerut de creatorul acesteia este unul cel putin piperat. Moller M400 Skycar este masina despre care vorbim aici, iar vanzatorul acesteia spune ca este prima masina zburatoare de tip VTOL vertical-takeoff-and-landing decolare si aterizare verticala) functionala. Conform vanzatorului, [].

Tesla Model3: Elon Musk a dat publicitatii fotografii cu prima masina in productie de serie

Noul model Tesla 3 - prima masina pregatita de sosea a fost finalizata si productia a inceput. Prima masina de productie Tesla Model 3 a fost construita si este gata sa fie livrata clientului sau - si anume CEO-ul Tesla, Elon Musk insusi.

Tesla Model 3 este noua masina care iese din fabrica lui Elon Musk

Dupa luni bune de asteptari, prime Tesla Model 3 a iesit de pe portile fabricii, Musk dezvaluind planurile pentru masina. Elon Musk a vorbit despre faptul ca prima masina este gata, fiind nevoie doar de cateva verificari finale ale acesteia. La fel ca in cazul altor masini produse de Tesla, Musk este cel care va [].

La noul Audi A8 sistemul de suspensie activa citeste drumul pentru un rulaj lin fara tangaj

Noul Audi A8 isi face debutul mondial la primul Audi Summit din 11 iulie, cu o serie de noi tehnologii inovatoare care il vor ridica din nou la varful Vorsprung durch Technik.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )