Libnet.ro
UNICEF

05:30

Tesla Model 3 este noua masina care iese din fabrica lui Elon Musk

Playtech Playtech,
Tesla Model 3 este noua masina care iese din fabrica lui Elon Musk

Dupa luni bune de asteptari, prime Tesla Model 3 a iesit de pe portile fabricii, Musk dezvaluind planurile pentru masina. Elon Musk a vorbit despre faptul ca prima masina este gata, fiind nevoie doar de cateva verificari finale ale acesteia. La fel ca in cazul altor masini produse de Tesla, Musk este cel care va []. continuă pe Playtech

Transilvania Broker de Asigurare este urmatoarea companie care se va lista la BVB

Transilvania Broker de Asigurare este urmatoarea companie care se va lista pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), a anuntat directorul general al BVB, Ludwik Sobolewski, intr-un material video publicat ieri pe canalul Youtube al bursei.

John McAfee este liber sa-si foloseasca, din nou, numele

Excentricul John McAfee este liber sa isi foloseasca din nou numele in scopuri comerciale, dupa o perioada de interdictie. in 2016, cofondatorul unei companii antivirus care ii poarta numele si care a fost cumparata de Intel, a mers la tribunal pentru a-si recapata drepturile de folosire a propriului nume in scopuri comerciale. McAfee a dorit [].

Accident la Turul Ciclist al Sibiului: Un politist aflat pe motocicleta s-a izbit violent de un autoturism care venea din sens opus (VIDEO)

Accident grav la Turul Ciclist al Sibiului. Un antemergator, agent de politie aflat pe motocicleta, s-a izbit violent de un autoturism care venea din sens opus. Impactul a avut loc in conditiile in care.

Tesla va construi cea mai mare baterie din lume

Elon Musk a dezvaluit noi planuri ale companiei, iar in viitorul apropiat, Tesla va construi cea mai mare baterie din lume. Antreprenorul si detinatorul firmei Tesla a declarat ca noua baterie va fi de trei ori mai mare decat actuala detinatoare a recordului. Musk a prezentat aceste aspecte in cadrul unei conferinte pe care a [].

O noua tragedie dupa accidentul din Teleorman. Bilantul a ajuns la doi morti

O a doua persoana ranita in accidentul rutier produs joi in judetul Teleorman a murit, fiind vorba despre o femeie care era internata in stare grava la Spitalul Floreasca din Capitala, scrie.

Cum stii daca pepenele este copt. Trucuri care te ajuta sa nu gresesti la piata

Exista cateva care te ajuta sa alegi un pepene verde perfect copt, pentru ca nu toti ne dam seama daca fructul este bun de cumparat, atunci cand il vedem, potrivit Realitatea. net.

Faze Tari: S-a inventat ciocolata care se trage pe nas; O actrita pierde roluri pentru ca este prea sexy; Patru rate din SUA au fost arestate pentru vagabondaj dupa ce au iesit din propriul lor perimetru

O armata' compusa din 1. 000 ,,Zombies' au protestat in mod inedit pe strazile din Hamburg, inainte de G200. Parca desprinsi din. Bratul lung al legii: momentul amuzant in care un politist prinde un hot. Cand s-a vorbit despre.

Mihaela Tatu, despre noul ei partener de viata: El este motivul pentru care arat asa. Iubirea te schimba

Mihaela Tatu, fosta prezentatoare tv, a trecut prin momente grele din viata ei, insa acum este foarte fericita si linistita multumita unei persoane speciale. Mihaela s-a retras din lumea televiziu.

Adevaratul motiv pentru care mancarea din reclame arata foarte bine. Este dezgustator

Trebuie sa recunoastem ca alimentele din reclame arata atat de bine, incat ne fac pofta de mancare pe loc, chiar daca atunci cand le cumparam, observam ca ele nu au deloc acea.

Cel mai tare test de atentie! Oamenii care vad din prima animalul din aceasta poza au un IQ ridicat

Cel mai tare test de atentie! Tu ai observat animalul din imaginea de mai sus? Imaginea ilustreaza un peisaj tomnatic in care se regaseste si un animal. Este vorba despre un lup, care se ascunde in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )