Libnet.ro
UNICEF

12:15

Noul Audi A8 sau viitorul automobilului azi

Auto Ro Auto Ro,
Noul Audi A8 sau viitorul automobilului azi

Noul Audi A8 isi face debutul mondial la Summit-ul Audi din Barcelona. Aflat la cea de-a patra generatie, modelul emblematic ofera din nou punctul de referinta pentru Vorsprung durch Technik - cu un nou limbaj de design, un concept de operare touchscreen inovator si o unitate electrificata sistematic. Audi A8 este, de asemenea, primul automobil de productie din lume care a fost dezvoltat pentru o conducere autonoma. Incepand cu anul 2018, Audi va prelua treptat functii de conducere pilotate, cum ar fi pilotul de parcare, pilotul de garaj si pilotul de trafic blocat, in productie. continuă pe Auto Ro

La noul Audi A8 sistemul de suspensie activa citeste drumul pentru un rulaj lin fara tangaj

Noul Audi A8 isi face debutul mondial la primul Audi Summit din 11 iulie, cu o serie de noi tehnologii inovatoare care il vor ridica din nou la varful Vorsprung durch Technik.

Noul Audi A8 este prima masina autonoma de nivel 3

Noul model de Audi A8 reprezinta un pas important pentru producator, automobilul fiind prima masina de serie care beneficiaza de un sistem de sofat autonom de nivel 3. Vehiculul a avut o scurta aparitie in Spider-Man: Homecoming, unde am putut vedea masina parcand singura, iar acum, sedanul de lux a fost dezvaluit in toata splendoarea [].

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )