Libnet.ro
UNICEF

08:15

Noul bilant al deflagratiei din Beirut: 171 morti si cel putin 6000 de raniti

România Liberă România Liberă,
Noul bilant al deflagratiei din Beirut: 171 morti si cel putin 6000 de raniti

Deflagratia care a distrus saptamana trecuta portul din capitala libaneza Beirut a ucis 171 de oamen. continuă pe România Liberă

Explozia din Beirut: Bilantul a crescut la 171 de morti

Enorma explozie care a devastat saptamana trecuta cartierele din Beirut a facut 171 de morti si peste 6. 000 de raniti, potrivit unui nou bilant al Ministerului Sanatatii, relateaza marti AFP.

Economia libaneza s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, potrivit analistilor, dublu fata de estimarile anterioare exploziei din Beirut

Economia libaneza, care era deja in declin inainte de explozia din Beirut, s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, dublu fata de estimarile anterioare deflagratiei, ceea ce va face si mai dificila atragerea finantarii necesare pentru a-si reveni, potrivit unor analisti citati de Reuters si preluati de news. ro. Cea mai recenta estimare a Fondului Monetar International, anterioara exploziei de marti, indica un declin al economiei de 12%, din cauza agravarii crizei economice si politice.

Descoperire socanta la Galati. Legatura cu explozia din Beirut

Politistii din Galati au descoperit 35 de tone de azotat de amoniu, depozitat in conditii improprii, la sediul unei firme din judet. Administratorul societatii este acum cercetat pentru trafic de produse si substante toxice. Substanta este aceeasi care se face vinovata de uriasa explozie din Beirut, in urma careia peste 150 de persoane au murit .

Politia din Beirut a tras cu gaze lacrimogene pentru a risipi multimea de protestatari

Politia din Beirut a tras cu gaze lacrimogene, duminica, pentru a risipi multimea de protestatari care aruncau cu pietre si care blocasera o strada din apropierea Parlamentului, in a doua zi de proteste guvernamentale declansate dupa explozia devastatoare de saptamana trecuta.

Putine sperante sa mai fie gasiti supravietuitori sub ruinele din Beirut (armata)

Speranta de a gasi supravietuitori sub ruinele din portul din Beirut la cinci zile dupa explozia devastatoare care a lovit capitala libaneza s-a diminuat, a anuntat duminica armata libaneza.

Economia libaneza s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, dublu fata de estimarile anterioare exploziei din Beirut

Economia libaneza, care era deja in declin inainte de explozia din Beirus, s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, dublu fata de estimarile anterioare deflagratiei, ceea ce va face si mai dificila atragerea finantarii necesare pentru a-si reveni.

BizNews: Explozia din Beirut - cea mai grava amenintare la economia banului

Cu probleme deja existente, economia Libanului risca acum sa intre in colaps, dupa explozia din port. Cel mai grav este ca tara a ramas fara resurse de cereale, iar situatia este extrem de ingrijoratoare pentru ca stocul actual mai ajunge pentru mai putin de o luna, in conditiile in care oricum jumatate din populatie traieste sub pragul saraciei.

A treia demisie dupa exploziile din Beirut: Ministrul justitiei face pasul inapoi

Ministrul libanez al Justitiei, Marie Claude Najm, si-a prezentat luni demisia din guvern, invocand tragedia provocata de exploziile care au avut loc in portul capitalei Beirut.

Tarom va efectua joi un zbor special de repatriere din Beirut

Tarom anunta, pe pagina de Facebook a companiei, and ca joi, 13 august, va opera un zbor special de repatriere, Bucuresti - Beirut - Bucuresti.

Exploziile din Beirut: Demisii in serie ale deputatilor libanezi

Liderul partidului istoric crestin libanez Kataeb opozitie), Samy Gemayel, si-a anuntat sambata demisia din legislativ, impreuna cu alti doi deputati ai formatiunii, in urma tragediei de la Beirut, pledand pentru construirea unui nou Liban.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )