Libnet.ro
UNICEF

10:45

Noul coronavirus provoaca 6 tipuri de COVID-19. Care sunt simptomele

Playtech Playtech,
Noul coronavirus provoaca 6 tipuri de COVID-19. Care sunt simptomele

Expertii au constatat ca noul coronavirus provoaca 6 tipuri de COVID-19. Fiecare dintre ele este caracterizat de anumite simptome si are legatura cu nivelul de gravitate al infectiei. La aceasta concluzie au ajuns cercetatorii de la Kings College din Londra, dupa ce au analizat datele dintr-o aplicatie utilizata pe scara larga pentru monitorizarea simptomelor de . continuă pe Playtech

Accelerare a infectarilor de noul coronavirus in Grecia. Atena examineaza un plan B: sunt prevazute noi restrictii

Guvernul grec examineaza impunerea unor noi restrictii, in contextul in care contaminarile cu noul coronavirus continua sa creasca din cauza unor pacienti asimptomatici si unor infectari nedepistate, scrie presa greaca.

Mesajul ministrului Sanatatii pentru cei care nu cred in coronavirus: Este o boala care nu alege si nici nu iarta!

Nelu Tataru a vorbit, in exclusivitate la Antena 3, despre cum se gestioneaza situatia pacientilor internati la Terapie Intensiva, in urma infectarii cu COVID-19. Ministrul Sanatatii le-a transmis un mesaj celor care nu cred in noul coronavirus: Este o boala care nu alege si nici nu iarta!.

Continua dezastrul la Dinamo! Al saptelea jucator testat pozitiv cu noul coronavirus

Continua problemele la Dinamo! Un al saptelea jucator al cainilor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, dupa cele sase cazuri de joi. Cel mai recent caz este cel al lui Andrei Sin, 28 de ani. Testul pe care acesta l-a efectuat ieri a fost negativ, dar astazi a acuzat o parte dintre simptomele obisnuite .

inca 4 turisti romani din Grecia sunt infectati cu noul coronavirus

Inca patru romani din Grecia au fost confirmati cu noul coronavirus, informeaza Ministerul Afacerilo.

Bilant negru: 777 de noi imbolnaviri cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 35. 003 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 777 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 971 de decese, iar 22. 189 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 261.

641 de noi imbolnaviri cu noul coronavirus si 21 de decese au fost inregistrate in ultimele 24 de ore

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 34. 226 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 641 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 952 de decese, iar 22. 049 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 248, iar numarul deceselor inregistrate in ultimele 24 de ore a fost de 21.

637 de noi imbolnaviri cu noul coronavirus si 30 de decese au fost inregistrate in ultimele 24 de ore

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 33. 585 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 637 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 931 de decese, iar 21. 803 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 234. Mai grav este ca a crescut numarul deceselor. in numai 24 de ore au fost inregistrate 30 de decese.

Dezastru pentru Dinamo! Sase jucatori au fost testati pozitiv cu noul coronavirus!

Problemele lui Dinamo nu se mai termina. Joi, sase jucatori ai formatiei conduse de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. in aceste conditii, partida contra Chindiei, programata in aceasta seara, a fost amanata. Era vorba chiar de o restanta pe care ros-albii o aveau din prima etapa, cand un membru din staff .

Continua asaltul COVID-19 in Romania: 799 de noi imbolnaviri cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, vineri, la 35. 802 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 799 de noi imbolnaviri din 18. 986 de teste efectuate, a transmis Grupul de Comunicare Strategica.

Sefa Sectiei Penale din cadrul Tribunalului Olt, confirmata cu noul coronavirus

O judecatoare de la Tribunalul Olt a fost confirmata cu noul coronavirus. Judecatoarea nu a mai venit la lucru din 10 iulie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )