Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul coronavirus in Romania. Universitatea Babes-Bolyai suspenda cursurile pana pe 22 martie

Adevărul Adevărul,
Noul coronavirus in Romania. Universitatea Babes-Bolyai suspenda cursurile pana pe 22 martie

Consiliul de Administratie al Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca a decis, marti, suspendarea cursurilor in perioada 11 22 martie, ca masura de preventie in cazul epidemiei cu coronavirus. continuă pe Adevărul

Noul coronavirus in Romania. Universitatea de Medicina din Bucuresi isi suspenda cursurile. La UMF Iasi studiile se vor desfasura online

Universitatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti a decis, duminica, suspendarea cursurilor, practicii si examenelor, pana in 31 martie, pentru a reduce infectarea cu noul coronavirus pe teritorul tarii.

Universitatea Valahia suspenda cursurile incepand de maine in contextul epidemiei de coronavirus

Universitatea Valahia din Targoviste va suspenda cursurile incepand de miercuri, 11 martie, in contextul epidemiei de coronavirus. Masura va fi luata pana pe data de 23 martie.

Coronavirus: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie

Consiliul de Administratie al Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca a decis, marti, suspendarea cursurilor in perioada 11 22 martie, ca masura de preventie in cazul epidemiei cu coronavirus, relateaza Mediafax.

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie

Consiliul de Administratie al Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca a decis, marti, suspendarea cursurilor in perioada 11 22 martie, ca masura de preventie in cazul epidemiei cu coronavirus, relateaza Mediafax.

Universitatea de Medicina din Bucuresti isi suspenda cursurile pana la final de martie

Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti a decis duminica sa suspende cursurile si examenele pentru toti studentii pana la sfarsitul lunii martie. Decizia reprezinta un semnal important daca tinem cont ca este vorba de o universitate de.

Coronavirus Romania. Ministrul Educatiei suspenda olimpiadele scolare

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca a suspendat olimpiadele scolare, ca masura de prevenire a raspandirii noului coronavirus.

Noul coronavirus in Romania. SNSPA suspenda toate activitatile didactice, in perioada 10-13 martie 2020

SNSPA a anuntat luni suspendarea activitatilor didactice din cadrul universitatii pentru perioada 10-13 martie 2020, ca masura preventiva privind raspandirea noului coronavirus. Conferintele, dezbaterile, lansarile de carte deja programate vor fi suspendate, a anuntat conducerea facultatii.

Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati. 52 de oameni sunt in carantina Scoli inchise de miercuri si masuri fara precedent

In Romania au fost confirmate pana marti dimineata 17 cazuri de imbolnavire, iar cinci dintre pacienti au fost vindecati si externati. Ultimul caz confirmat - un barbat din Bucuresti - era internat din 5 martie la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, astfel ca unitatea medicala a restrictionat accesul si iesirile din spital. Autoritatile au anuntat masuri fara precedent - sunt interzise adunarile cu peste 1. 000 de participanti, s-au suspendat zborurile din si spre Italia, precum si cursele regulate rutiere si feroviare ale operatorilor de transport spre aceasta tara, iar de miercuri se inchid scolile. 37: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie.

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti isi suspenda cursurile, intre 9 si 31 martie (VIDEO)

Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti s-a intrunit in regim de urgenta si a anuntat, duminica, ca suspenda cursurile si lucrarile practice, in.

Organizatiile studentilor cer suspendarea cursurilor in Romania. Universitatea Bucuresti nu va intrerupe cursurile. Mircea Cartarescu: Greseste grav

Organizatiile studentesti solicita intreruperea cursurilor tuturor universitatilor din Romania si gasirea de solutii ca acestea sa se desfasoare online. Luni, 9 martie, Universitatea Bucuresti a decis ca activitatea didactica sa continue, insa scriitorul si profesorul Mircea Cartarescu considera ca hotararea este gresita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )