Libnet.ro
UNICEF

12:30

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti isi suspenda cursurile, intre 9 si 31 martie (VIDEO)

B1 B1,
Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti isi suspenda cursurile, intre 9 si 31 martie (VIDEO)

Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti s-a intrunit in regim de urgenta si a anuntat, duminica, ca suspenda cursurile si lucrarile practice, in. continuă pe B1

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila suspenda de luni cursurile pana pe 31 martie

Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila a decis, duminica, suspendarea cursurilor, lucrarilor practice si a examenelor pentru toti studentii facultatii incepand de luni pana la data de 31 martie.

Universitatea de Medicina din Bucuresti isi suspenda cursurile pana la final de martie

Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti a decis duminica sa suspende cursurile si examenele pentru toti studentii pana la sfarsitul lunii martie. Decizia reprezinta un semnal important daca tinem cont ca este vorba de o universitate de.

Noul coronavirus in Romania. Universitatea de Medicina din Bucuresi isi suspenda cursurile. La UMF Iasi studiile se vor desfasura online

Universitatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti a decis, duminica, suspendarea cursurilor, practicii si examenelor, pana in 31 martie, pentru a reduce infectarea cu noul coronavirus pe teritorul tarii.

Coronavirus in Romania: Bilantul ajunge la 14 cazuri de imbolnavire - o femeie de 42 de ani din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - al paisprezecelea - a fost confirmat in Romania. Este vorba despre o femeie de 42 de ani din Bucuresti, fiind al doilea caz diagnosticat in Capitala.

Concluzia controlului dispus de ministrul Mediului: Poluarea de duminica spre luni este nivelul aproape zilnic de poluare din Bucuresti si nu doar un caz accidental

Din raportul preliminar al controlului dispus la inceputul saptamanii de ministrul Mediului, dupa episodul de poluare masiva din noaptea de duminica in Capitala, reiese ca nu a fost un caz accidental si ca acesta e nivelul aproape zilnic de poluare din Bucuresti. Ceea ce a facut sa para duminica spre luni ca fiind o situatie exceptionala a fost calmul atmosferic care a impiedicat dispersia poluantilor, afirma ministrul Costel Alexe.

UPDATE Firea sustine ca poluarea din Bucuresti a fost cauzata de CET-uri Contre si cu ministrul Economiei Replica lui Virgil Popescu si a ELCEN

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut sambata, intr-o interventie la Antena 3, ca poluarea a crescut in Capitala din cauza CET-urilor din Bucuresti. in replica, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a negat acuzatiile. Si ELCEN o contrazice pe Firea si sustine ca nu a inregistrat nicio depasire a limitelor emisiilor prevazute de legislatia europeana de mediu, fapt confirmat si de controalele Garzii de Mediu.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce a fost amendata pentru poluarea din Bucuresti: ii cer demisia ministrului Mediului pentru minciunile pe care le spune zilnic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere demisia ministrului Mediului, Costel Alexe, pe care il acuza ca ii protejeaza pe adevaratii vinovati pentru poluarea excesiva din Bucuresti din noaptea de 1 spre 2 martie. Reactia vine dupa ce Alexe a acuzat din nou sambata ca toate masurile asumate de Primaria Capitalei pentru a reduce poluarea sunt zero sau aproape de zero, el anuntand amenzi pentru municipalitate si pentru primariile de sector.

Incendiu la o cladire parasita din Bucuresti

Un incendiu a izbucnit la o cladire parasita din Bucuresti, in interiorul careia sunt depozitate anv.

Incendiu la o cladire parasita din Bucuresti in care se aflau anvelope si gunoi menajer ISU a solicitat prezenta celor de la Garda de Mediu (FOTO)

UPDATE: Pompierii ISU au solicitat prezenta la caz a reprezentantilor Garzii de Mediu! Incendiu la o cladire parasita din Bucuresti in interiorul careia se afla anvelope si gunoi menajer. Supafata.

Mall-ul Veranda din Bucuresti a fost evacuat din cauza unei alerte cu bomba

Veranda Mall din Bucuresti a fost evacuat, joi seara, dupa ce o persoana a sunat la 112 pentru a avertiza in legatura cu prezenta unui dispozitiv exploziv. Un echipaj pirotehnic al SRI face verificari. UPDATE Politia Capitalei a anuntat ca apelul privind prezenta unei bombe in Veranda Mall a fost fals.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )