Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul Facebook pentru Windows Phone, mai simplu si mai eficient

Playtech Playtech,
Noul Facebook pentru Windows Phone, mai simplu si mai eficient

Cu toate ca este o aplicatie realizata integral de catre Microsoft, Facebook pentru Windows Phone este mai buna cu fiecare update. Microsoft incearca sa integreze in aplicatia Facebook de Windows Phone, intr-un ritm din ce in ce mai alert, toate functiile pe care le gasim in cea mai populara aplicatie gratuita de iOS si Android. Nu e nici pe departe simplu. Din fericire, experimentand deseori functii printr-o versiune beta a aceleeasi aplicatii, in momentul in care ajunge ceva la public, []. continuă pe Playtech

Aplicatia de Facebook pentru Windows Phone 8 a primit un update. De ce functii vor beneficia utilizatorii

Utilizatorii de smartphone-uri cu sistemul de operare creat de Microsoft isi pot descarca acum versiunea 5. 1 a aplicatiei pentru Facebook, potrivi SlashGear.

Nokia Here primeste un update important pe Windows Phone 8

Desi este fara nici o problema o unealta cross-platform renumita, doar Nokia Here pentru Windows Phone 8 va fi actualizata de aceasta data. Cu toate ca la prima vedere cineva neexperimentat ar fi tentat sa creada ca Microsoft a cumparat fiecare firimitura din Nokia, in realitate sunt multe elemente care vor ramane in vistieria finlandezilor. Nokia Here, serviciul cartiografic si numele aplicatiei omonime de navigatie, se afla printre cele mai importante parti ale ecuatiei care nu vor fi sub nici [].

Putin: Rusia nu isi poate da suveranitatea la schimb pentru o calitate mai buna a vietii

Rusia nu isi poate da suveranitatea la schimb pentru o calitate mai buna a vietii, a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, in cadrul unei reuniuni a Consiliului prezidential pentru Cultura, desfasurata miercuri, potrivit presei internationale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )