Libnet.ro
UNICEF

20:45

Noul film din seria James Bond se va numi Spectre

România Liberă România Liberă,
Noul film din seria James Bond se va numi Spectre

Noul film din seria James Bond se va numi Spectre. Titlul face referire la o misterioasa organizatie secreta inventata de creatorul personajului James Bond, scriitorul Ian Fleming, in al noualea roman din serie, intitulat Thunderball, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

Viitorul film James Bond se va numi Spectre: Afla cand va fi lansat pe marile ecrane (VIDEO)

Noul film din seria James Bond se va numi Spectre Spectru -n. r), iar din distributia sa fac parte Monica Bellucci si Cristoph Waltz, anunta Sky News. Filmarile vor fi realizate in mai multe.

Cum se va numi noul James Bond si care este distributia

Directorul noului film din seria James Bond, Sam Mendes, a dezvaluit, joi, distributia, numele si locatiile unde se va turna pelicula. Titlul va fi Spectre Spectru - n. r. ) si din distributie fac.

FOTO VIDEO James Bond revine pe marile ecrane, in Spectre: cine vor fi protagonistii noului film din franciza

Actorul britanic Daniel Craig revine in rolul celebrului agent 007, alaturi de actrita italiana Monica Bellucci si de actrita franceza Lea Seydoux, care vor interpreta rolurile principale feminine, in Spectre, cel de-al 24-lea film din franciza de succes James Bond, scrie Daily Mail.

Stephen Hawking vrea sa joace intr-un film James Bond

Astrofizicianul Stephen Hawking a dezvaluit intr-un interviu pentru revista Wired ca isi doreste sa joace intr-un film seria James Bond.

Stephen Hawking vrea sa joace in filme: Rolul ideal pentru mine ar fi un personaj negativ intr-un film cu James Bond

Astrofizicianul Stephen Hawking a dezvaluit recent care este noua sa ambitie in cariera, aceasta neavand nicio legatura cu stiinta. Acesta vrea sa joace in filme, iar rolul pe care l-ar dori este al unui raufacator in seria James Bond, infomeaza Mediafax.

Monica Bellucci si Lea Seydoux vor fi noile Bond Girls

Actrita italiana Monica Bellucci si actrita franceza Lea Seydoux au fost alese pentru a interpreta rolurile feminine principale - Bond Girls - in filmul Spectre, cel de-al 24-lea lungmetraj din seria James Bond, informeaza Mediafax.

VIDEO Mark Hamill a prezis al saptelea film din seria Razboiul stelelor in urma cu 30 de ani

Mark Hamill 63 de ani), actorul care l-a interpretat pe Luke Skywalker in seria Star Wars/Razboiul stelelor, a stiut inca din 1983 ca George Lucas pregateste un nou episod pentru galaxia sa indepartata, care urma sa fie lansat in anii 2000.

Premiile Gotham. Birdman a fost ales cel mai bun film din 2014

Filmul Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru cel mai bun film la gala Gotham Independent Awards 2014, dedicata productiilor cinematografice independente realizate in afara marilor studiouri de la Hollywood, informeaza Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )