Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum se va numi noul James Bond si care este distributia

Antena3 Antena3,
Cum se va numi noul James Bond si care este distributia

Directorul noului film din seria James Bond, Sam Mendes, a dezvaluit, joi, distributia, numele si locatiile unde se va turna pelicula. Titlul va fi Spectre Spectru - n. r. ) si din distributie fac. continuă pe Antena3

Viitorul film James Bond se va numi Spectre: Afla cand va fi lansat pe marile ecrane (VIDEO)

Noul film din seria James Bond se va numi Spectre Spectru -n. r), iar din distributia sa fac parte Monica Bellucci si Cristoph Waltz, anunta Sky News. Filmarile vor fi realizate in mai multe.

Stephen Hawking vrea sa joace in filme: Rolul ideal pentru mine ar fi un personaj negativ intr-un film cu James Bond

Astrofizicianul Stephen Hawking a dezvaluit recent care este noua sa ambitie in cariera, aceasta neavand nicio legatura cu stiinta. Acesta vrea sa joace in filme, iar rolul pe care l-ar dori este al unui raufacator in seria James Bond, infomeaza Mediafax.

FOTO VIDEO James Bond revine pe marile ecrane, in Spectre: cine vor fi protagonistii noului film din franciza

Actorul britanic Daniel Craig revine in rolul celebrului agent 007, alaturi de actrita italiana Monica Bellucci si de actrita franceza Lea Seydoux, care vor interpreta rolurile principale feminine, in Spectre, cel de-al 24-lea film din franciza de succes James Bond, scrie Daily Mail.

Stephen Hawking vrea sa joace intr-un film James Bond

Astrofizicianul Stephen Hawking a dezvaluit intr-un interviu pentru revista Wired ca isi doreste sa joace intr-un film seria James Bond.

Perchezitii intr-un dosar de proxenetism, in care este vizat si un profesor universitar

Procurorii DIICOT fac perchezitii, miercuri dimineata, la mai multe adrese din Valea Jiului, fiind vizata o grupare care racola tinere, o parte din ele studente, pe care le duceau sa se prostitueze, printre cei .

Care este singura biserica din Romania unde se afla moaste ale Sfantului Andrei

Singura biserica din Romania in care se afla moaste ale Sfantului Andrei este cea greco-catolica din Faget - Cluj. Tot acolo se afla si o relicva din Sfanta Cruce. Biserica din Faget devine, astfel, incet-incet, un adevarat loc de pelerinaj pentru clujeni, mai ales de ziua Sfantului Andrei si de inaltarea Sfintei Cruci.

Economiseste pentru casa ta: Care este salariul minim necesar si suma minima contractata (VIDEO)

Pentru a incheia un contract de economisire-creditare, nu exista limita de varsta si nici in privinta veniturilor. Oricine poate sa economiseasca in acest sistem, iar ceea este foarte important este ca dupa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )