Libnet.ro
UNICEF

09:15

Noul lider al clanului Duduianu ar fi fost ales deja. Cine i-ar fi luat locul lui Emi Pian

Antena3 Antena3,
Noul lider al clanului Duduianu ar fi fost ales deja. Cine i-ar fi luat locul lui Emi Pian

Moartea fulgeratoare a lui Emi Pian a socat clanul Duduienilor. Acum insa acestia incearca sa-si revina, iar primul pas firesc era alegerea unui noi lider care sa conduca mai departe afacerile familiei. O problema pentru Duduieni e si faptul ca Emi Pian nu a lasat niciun testament scris si legalizat la notar, ci doar indicatii verbale. continuă pe Antena3

Scandal urias la priveghiul lui Emi Pian. Ispita Bianca Pop, conflict violent cu familia clanului Duduianu

Ispita de la Insula Iubirii a creat un adevarat scandal la priveghiul lui Emi Pian, dupa ce a fost scoasa afara de femeile Duduienilor! Aceasta este extrem de nervoasa dupa tot ce s-a intamplat. Scandal urias la priveghiul lui Emi Pian Aceasta a fost indurerata din cauza mortii interlopului Emi Pian, astfel ca a decis .

Anghel Iordanescu, victima lui Emi Pian. Teapa de sute de mii de euro a clanului Duduianu. Cum s-a incheiat

Dupa moartea lui Emi Pian au aparut foarte multe povesti tinute bine ascunse, care nu sunt deloc fericite. Nu degeaba clanul Duduianu este unul dintre cele mai temute din tara. Anghel Iordanescu, victima lui Emi Pian Faima clanului Duduieni a venit undeva prin anii 2000, datorita unor activitati infractionale violente dar si a unor aliante .

10.000 de lei de la stat pentru romani. S-au primit banii deja: cine beneficiaza

Peste 10. 000 de agricultori din Romania sunt foarte bucurosi, deoarece au primit de la stat ajutorul pentru reducerea accizei la motorina utilizata in primul trimestru al anului. Agricultorii au primit banii cu intarziere, iar autoritatile au o explicatie. Peste 10 mii de agricultori au primit ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina Potrivit datelor .

Liderul clanului Duduianu, interlopul Emi Pian, a fost inmormantat. Jandarmii au aplicat amenzi de peste 5.000 de lei

Jandarmeria a anuntat ca au fost aplicate cinci sanctiuni contraventionale, in valoare de 5. 500 de lei, pentru nerespectarea masurilor de prevenire si combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, in timpul funeraliilor interlopului Emi Pian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )