Libnet.ro
UNICEF

21:00

Liderul clanului Duduianu, interlopul Emi Pian, a fost inmormantat. Jandarmii au aplicat amenzi de peste 5.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Liderul clanului Duduianu, interlopul Emi Pian, a fost inmormantat. Jandarmii au aplicat amenzi de peste 5.000 de lei

Jandarmeria a anuntat ca au fost aplicate cinci sanctiuni contraventionale, in valoare de 5. 500 de lei, pentru nerespectarea masurilor de prevenire si combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, in timpul funeraliilor interlopului Emi Pian. continuă pe Adevărul

Interlopul Emi Pian, inmormantat duminica: Fortele de ordine au escortat cortegiul funerar

Fostul lider al clanului Duduianu, Emi Pian, a fost inmormantat duminica dimineata, la sase zile dupa ce a fost ucis in urma unui conflict izbucnit de la o partida de barbut intre clanurile de interlopi din.

Interlopul Emi Pian va fi inmormantat duminica. Cum se vor desfasura funeraliile, in plina pandemie

La inmormantarea interlopului Emi Pian, care este programata sa aiba loc duminica, in cazul in care nu va fi amanata de familie, vor fi prezente echipaje ale Jandarmeriei si Politiei Rutiere, pentru a se putea mentine ordinea.

Interlopul Emi Pian a fost inmormantat. Scandal la cimitir. Jandarmii au dat amenzi de 5.500 de lei - VIDEO

Inmormantarea lui Emi Pian are loc duminica, cortegiul funerar a plecat de acasa dis de dimineata, desi ieri se stia ca ceremonia de inmormantare va avea loc in jurul pranzului. Dupa slujba de la biserica Sf. Paraschva din sectorul 6, masina cu sicriul interlopului Emi Pian va merge la cimitirul Tudor Vladimirescu.

Cine e femeia dupa care a suferit Emi Pian. Interlopul a iubit-o atat de mult. Detalii socante

Emi Pian, interlopul ucis in urma cu cateva zile pe o strada din Bucuresti, in cartierul Giulesti, a avut o viata zbuciumata si din punct de vedere sentimental. Conform unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a fost injunghiat in zona femurului, lovitura fiindu-i fatala. Cine e femeia dupa .

Emi Pian, inmormantat acum in secret. Ce s-a intamplat la cimitir cu familia

Emi Pian, liderul clanului Duduianu va fi inmormantat astazi! Trupul neinsufletit al interlopului a ajuns deja la biserica, unde preotul va face slujba specifica. Emi Pian este inmormantat astazi Cele trei nopti de priveghi s-au terminat, iar Emi Pian a parasit pentru ultima data locuinta sa si pe cei apropiati, desi inmormantarea ar fi trebuit .

Emi Pian mergea la jocurile de barbut doar pentru a imprumuta bani cu camata. Cat de multi bani strangea din ilegalitati si cum devenise protejatul politiei

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din inchisoare inainte de termen, anul trecut in septembrie. Daca nu ar fi fost eliberat conditionat potrivit recursului compensatoriu, interlopul ar fi trebuit sa mai stea dupa gratii pana in ianuarie 2021.

Suspectul in cazul uciderii interlopului Emi Pian, arestat preventiv

Tanarul de 26 de ani suspectat ca l-a ucis pe liderul clanului Duduianu, Emi Pian, a fost arestat preventiv, vineri, potrivit deciziei magistratilor Tribunalului Bucuresti, informeaza Mediafax.

Scandal in Politie dupa priveghiul lui Emi Pian: Am ajuns firma de paza a tiganilor

Un luptator din trupele speciale ale Politiei critica modul in care autoritatile au actionat la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu injunghiat mortal in urma cu cateva zile.

Barbatul suspectat de uciderea lui Emi Pian, audiat de anchetatori. Richard Emanuel Gheorghe va explica pasii de la barbut la crima FOTO

Politistii de la Serviciul Omoruri il audiaza, vineri, pe Richard Emanuel Gheorghe cel care l-a ucis pe liderul Clanului Duduianu, Emi Pian dupa ce principalul suspect a trecut printr-o operatie la Spitalul Elias din Capitala, iar acum este capabil din punct de vedere medical sa raspunda intrebarilor anchetatorilor, au declarat pentru Adevarul surse apropiate anchetei.

Cine ar fi, de fapt, adevaratul ucigas al interlopului Emi Pian. Tanarul, fara antecedente penale, se afla in internat in stare grava (VIDEO)

Apar noi informatii in cazul evenimentului care a zguduit lumea interlopa, uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Pe numele real, Florin Mototolea,a ajuns la spital in dimineata zilei de marti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )