Libnet.ro
UNICEF

13:45

Noul ministru critica structura anului scolar: Se galopeaza prin materie, lucrurile nu sunt facute serios. Copiii sunt debusolati! - VIDEO

Antena3 Antena3,
Noul ministru critica structura anului scolar: Se galopeaza prin materie, lucrurile nu sunt facute serios. Copiii sunt debusolati! - VIDEO

Noul ministru al Educatiei si Cercetarii critica aspru structura anului scolar si spune ca asa cum este conceputa afecteaza deopotriva elevul si profesorul. Mai mult, la materiile principale, norma de 5. continuă pe Antena3

Noul ministru al Muncii, anunt important despre salarii. Ce se intampla cu cresterea promisa

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, in Guvernul Orban, a facut un anunt despre salariile bugetarilor. Aceasta a dezbatut si masura propusa in fostul guvern PSD, cu privire la majorarea salariului minim, incepand cu 1 ianuarie 2020. Noul ministru al Muncii, anunt important despre salarii Noul ministru al Muncii a fost de parere ca aceasta .

Noul ministru de Interne, Marcel Vela, vine cu o tactica noua pentru Politia Rutiera: Sa nu se mai ascunda

Noul ministru al Afacerilor Interne le-a transmis celor din teritorii noile dispozitii pe care le are. De asemenea, intr-o videoconferinta sustinuta joi, Marcel Vela i-a informat pe sefii si prefectii structurilor teritoriale ale MAI ca ministerul la carma caria se afla va fi depolitizat. Totodat, noul ministru din cabinetul Orban a avut un mesaj neasteptat .

NOUL MINISTRU AL TRANSPORTURILOR: Va promit ca vom da in trafic toate tronsoanele de autostrada finalizate

Noul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, marti, la preluarea mandatului, ca va promite doar ca va da in folosinta acele tronsoane de autostrada finalizate. La plecarea din minister, fostul ministru, Razvan Cuc, a spus ca, in timpul mandatului sau, ritmul de lucru a fost accelerat, iar statul pe santiere a dat roade.

Noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce se intampla cu pensiile si salariile

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei. in componenta se afla Victoria Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii. Oficialul a preluat fraiele si a facut deja un anunt despre pensii si salarii. Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani Guvernul Orban a fost investit, luni, 4 noiembrie, .

Noul ministru al Muncii a constatat, cand a ajuns la minister, ca institutia trebuie evacuata in 60 zile

Tocmai ce-am constatat ca trebuie sa evacuam acest sediu in mai putin de 60 de zile, in considerentul unei solicitari de evacuare din partea Ministerului de Interne si fata de care noi ar fi trebuit sa gasim solutii in timp util, a declarat noul ministru al Muncii si Protectiei Sociale, Victoria Violeta Alexandru.

Noul ministru al Culturii, debut glorios in functie: Oamenii de cultura sunt mai usor sa ii citesti ca nu sunt de cultura

Bogdan Gheorghiu, noul ministru al Culturii propus de PNL din randul specialistilor sai, a debutat glorios in functie. Participand ieri la finalul Conferintei de conservare-restaurare Doina Darvas de la.

Noul ministru al Muncii a gasit nenumarate probleme la sistemul de pensii si salarii. Violeta Alexandru: Vom reduce structurile de conducere, demnitarii si cabinetele lor, pentru eficientizarea institutiei (VIDEO)

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, a descoperit mai multe nereguli la minister de cand a preluat ministerul, precum este sistemul de plati si salarii, care are nenumarate probleme. Demnitarul a.

Noul ministru al Sanatatii si-a preluat mandatul. Orban anunta o lipsa serioasa de fonduri pentru Sanatate. Nu mai sunt bani nici pentru salarii

O lipsa serioasa de fonduri pentru incheierea programelor din sanatate, deficit la Fondul national de sanatate si probleme in modul in care medicii pot ajuta pacientii caresufera accidente vasculare cerebrale sau infarct miocardic - acestea au fost doar cateva dintre anunturile facute de catre noul ministru al Sanatatii, Victor Costache, si de premierul Ludovic Orban.

Noul ministru al Agriculturii nu sustine proiectul lui Daea privind aprozarele cu produse romanesti. Casa de Comert Agroalimentar Unirea, cu un capital social de 93 mil. lei, este cea mai mare companie creata in 2019

Adrian Oros, noul ministru al Agriculturii, nu sustine proiectul Casa de Comert Agroalimentar Unirea, care fusese initiat de fostul titular al portofoliului, Petre Daea, deoarece nu este serios si nu are impact ec.

Noul ministru al Transporturilor: Ce s-a intamplat la Tarom depaseste orice imaginatie. Nu exista institutie sa nu fie in control. ATR-uri fara contract

La Tarom nu mai exista institutie a statului care sa nu fie in control, iar ce s-a intamplat in ultima vreme la aceasta companie depaseste orice imaginatie, a declarat miercuri noul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, care a dat ca exemplu faptul ca fostul sef, Madalina Mezei, a platit avans pe noile ATR-uri doar pe baza unui memorandum, fara sa semneze un contract.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )