Libnet.ro
UNICEF

23:45

Noul ministru al Sanatatii si-a preluat mandatul. Orban anunta o lipsa serioasa de fonduri pentru Sanatate. Nu mai sunt bani nici pentru salarii

Adevărul Adevărul,
Noul ministru al Sanatatii si-a preluat mandatul. Orban anunta o lipsa serioasa de fonduri pentru Sanatate. Nu mai sunt bani nici pentru salarii

O lipsa serioasa de fonduri pentru incheierea programelor din sanatate, deficit la Fondul national de sanatate si probleme in modul in care medicii pot ajuta pacientii caresufera accidente vasculare cerebrale sau infarct miocardic - acestea au fost doar cateva dintre anunturile facute de catre noul ministru al Sanatatii, Victor Costache, si de premierul Ludovic Orban. continuă pe Adevărul

Noul ministru al Sanatatii a suspendat parodia de concurs pentru conducerea Agentiei Medicamentului, lansat de fostul ministru si extrem de contestat de specialistii din domeniu

Concursul pentru conducerea Agentiei Nationale a Medicamentului - presedinte si doi vicepresedinti - demarat de fostul ministru Sorina Pintea a fost suspendat de actualul ministru al Sanatatii, Victor Costache. Concursul a fost extrem de contestat de specialistii din domeniu din cauza ca in conditiile de inscriere nu figura faptul ca aspirantii trebuie sa fie absolventi ai Facultatii de Farmacie. Am inteles ca domnul ministru a blocat parodia de concurs, a anuntat joi premierul Ludovic Orban. Culmea concursului la Agentia Medicamentului: Viitorul presedinte nu are nevoie sa fie absolvent de Farmacie. Marius Sisu, actualul presedinte interimar, a picat admiterea la Farmacie.

Noul ministru al Muncii, anunt important despre salarii. Ce se intampla cu cresterea promisa

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, in Guvernul Orban, a facut un anunt despre salariile bugetarilor. Aceasta a dezbatut si masura propusa in fostul guvern PSD, cu privire la majorarea salariului minim, incepand cu 1 ianuarie 2020. Noul ministru al Muncii, anunt important despre salarii Noul ministru al Muncii a fost de parere ca aceasta .

VIDEO Victor Costache a preluat mandatul de ministru al Sanatatii: Promite ca se va lupta sa obtina mai multi bani pentru sanatate si va verifica stadiul spitalelor regionale

Sanatatea este un domeniu de interes national, intr-o situatie vesnic precara, si reprezinta un domeniu prioritar pentru Guvernul Orban, a afirmat, joi dimineata, in prima sa conferinta de presa la Ministerul Sanatatii, Victor Costache, noul ministru. El a anuntat ca una dintre prioritatile sale este organizarea examenului de rezidentiat pe 8 decembrie. Victor Costache promite ca se va lupta pentru a obtine mai multi bani pentru sanatate, iar unul dintre primele lucruri pe care le va face in calitate de ministru va fi sa verifice care este stadiul spitalelor regionale.

Noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce se intampla cu pensiile si salariile

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei. in componenta se afla Victoria Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii. Oficialul a preluat fraiele si a facut deja un anunt despre pensii si salarii. Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani Guvernul Orban a fost investit, luni, 4 noiembrie, .

Noul ministru al Muncii anunta ca NU vor fi taieri de pensii si salarii. Violeta Alexandru: Muncim pentru a putea avea un trai civilizat in Romania

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, a reiterat ca Guvernul Orban nu va taia pensiile si salariile. Noul titular al portofoliului a facut aceasta declaratie cand a sosit la minister, moment in care a mai.

Noul ministru al Muncii a gasit nenumarate probleme la sistemul de pensii si salarii. Violeta Alexandru: Vom reduce structurile de conducere, demnitarii si cabinetele lor, pentru eficientizarea institutiei (VIDEO)

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, a descoperit mai multe nereguli la minister de cand a preluat ministerul, precum este sistemul de plati si salarii, care are nenumarate probleme. Demnitarul a.

Noul ministru de Interne, Marcel Vela, vine cu o tactica noua pentru Politia Rutiera: Sa nu se mai ascunda

Noul ministru al Afacerilor Interne le-a transmis celor din teritorii noile dispozitii pe care le are. De asemenea, intr-o videoconferinta sustinuta joi, Marcel Vela i-a informat pe sefii si prefectii structurilor teritoriale ale MAI ca ministerul la carma caria se afla va fi depolitizat. Totodat, noul ministru din cabinetul Orban a avut un mesaj neasteptat .

Noul ministru al Muncii anunta o evaluare a sistemului de pensii: Avem un deficit ingrijorator. Vom face cele mai serioase verificari

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, anunta o reducere a structurii ministerului dar si verificari serioase cu privire la situatia bugetului de pensii in conditiile in care, potrivit acesteia, PSD a lasat un deficit ingrijorator la acest buget.

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ludovic Orban anunta un deficit-record la Fondul de Pensii

Ludovic Orban le da o veste proasta pensionarilor din Romania. Premierul Romaniei anunta ca in loc de excedentul anuntat de Viorica Dancila la Fondul de Pensii, in realitate acesta ar inregistra un deficit de 2 miliarde de lei. El a precizat ca a primit informatia de la ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Ludovic Orban anunta .

NOUL MINISTRU AL TRANSPORTURILOR: Va promit ca vom da in trafic toate tronsoanele de autostrada finalizate

Noul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, marti, la preluarea mandatului, ca va promite doar ca va da in folosinta acele tronsoane de autostrada finalizate. La plecarea din minister, fostul ministru, Razvan Cuc, a spus ca, in timpul mandatului sau, ritmul de lucru a fost accelerat, iar statul pe santiere a dat roade.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )