Libnet.ro
UNICEF

22:45

Noul ministru de Interne, Nicolae Moga: 10 august a fost un eveniment nefericit

România Liberă România Liberă,
Noul ministru de Interne, Nicolae Moga: 10 august a fost un eveniment nefericit

Noul ministru de Interne, Nicolae Moga, a declarat joi, referindu-se la violentele din 10 august 201. continuă pe România Liberă

Noul ministru de Interne, Nicolae Moga: Nu am vrut sa ocup aceasta functie!

Noul ministru al Afacerilor Interne, Nicolae Moga a tinut un discurs in prima zi de la preluarea mandalui. Va spun cu toata raspunderea ca nu am vrut sa ocup aceasta functie, dar daca tot a fost sa .

Ovidiu Raetchi ii cere noului ministru de Interne sa desecretizeze dosarul 10 august

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresedintele Comisiei de Aparare, i-a transmis noului ministru de Interne, Nicolae Moga, ca prima decizie pe care acesta trebuie sa o ia este sa desecritizeze de urgenta dosarul 10 august. Este revoltator ca pana acum nu avem nici un responsabil politic pentru surprimarea violenta a unui protest pasnic, afirma Raetchi.

Ovidiu Raetchi (PNL): Prima decizie pe care trebuie sa o ia noul ministru de Interne, Nicolae Moga, este simpla - sa desecretizeze de urgenta dosarul 10 august

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi consider ca prima decizie pe care trebuie s-o ia Nicolae Moga, noul ministru de Interne, este sa desecretizeze de urgenta dosarul privind protestul din 10 august.

Noul ministru de Interne: Eu cer ca niciun roman sa nu mai fie batut de un jandarm, atat timp cat respecta legea (VIDEO)

Nicolae Moga, noul ministru de Interne, a solicitat, in prima sa conferinta de presa, ca niciun cetatean sa nu mai fie batut de niciun jandarm si niciun jandarm sa nu mai fie jignit sau batut de niciun.

Noul ministru de Interne: Cer ca niciun cetatean sa nu mai fie batut de un jandarm daca respecta legea

Nicolae Moga a facut primele declaratii in calitate de ministru de Interne, spunand ca nu a vrut sa ocupe aceasta functie, dar ca va face o treaba serioasa. Despre violentele din 10 august 2018 Moga s pus ca reprezinta un eveniment nefericit, iar acolo lucrurile au fost combinate.

Noul ministru de interne despre 10 august: Niciun cetatean roman sa nu mai fie batut de un jandarm, daca respecta legea. Niciun jandram sa nu mai fie umilit sau batut de protestatari -UPDATE

Noul ministrul al internelor, Nicolae Moga, a declarat, joi, la preluarea oficiala a mandatului, ca isi doreste ca niciun cetatean roman sa nu mai fie batut de un jandarm daca respeca legea, dar, in acelasi timp, niciun jandarm sa nu mai fie umilit sau batut de protestatari. El a comentat astfel protestul din 10 august si modul violent in care Jandarmeria a intervenit atunci.

Dosarul 10 august.Noul ministru de Interne nu mai vrea cetateni batuti, dar Dancila ramane la lovitura de stat

Noul ministrul al internelor, Nicolae Moga, si premierul Viorica Dancila se contrazic flagrant atunci cand fac referiri publice la modul in care a avut loc si a fost reprimat mitingul din 10 august.

Carmen Dan l-a felicitat pe noul ministru de Interne si si-a facut bilantul pe Facebook

Carmen Dan i-a transmis, miercuri seara, felicitari noului ministru de Interne, dupa ce acesta a depus juramantul. De asemenea, Dan a prezentat un bilant al celor mai importante acte normative initiate pe vremea cand era ministru.

Nicolae Moga: Nu am vrut sa ocup functia de ministru de Interne, dar daca a fost sa fie, atunci ne apucam de treaba serioasa (VIDEO)

Noul ministru de Interne, Nicolae Moga, a declarat ca nu si-a dorit sa ocupe aceasta functie, dar daca tot s-a intamplat, se va apuca serios de treaba. Va spun cu toata raspunderea ca nu am vrut sa.

Nicolae Moga, despre portofoliul de la MAI: ,,Lucrurile sunt complicate

Noul ministru al Afacerilor Interne, Nicolae Moga, a declarat intr-o declaratie de presa sustinuta l.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )