Libnet.ro
UNICEF

14:45

Noul ministru de interne despre 10 august: Niciun cetatean roman sa nu mai fie batut de un jandarm, daca respecta legea. Niciun jandram sa nu mai fie umilit sau batut de protestatari -UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Noul ministru de interne despre 10 august: Niciun cetatean roman sa nu mai fie batut de un jandarm, daca respecta legea. Niciun jandram sa nu mai fie umilit sau batut de protestatari -UPDATE

Noul ministrul al internelor, Nicolae Moga, a declarat, joi, la preluarea oficiala a mandatului, ca isi doreste ca niciun cetatean roman sa nu mai fie batut de un jandarm daca respeca legea, dar, in acelasi timp, niciun jandarm sa nu mai fie umilit sau batut de protestatari. El a comentat astfel protestul din 10 august si modul violent in care Jandarmeria a intervenit atunci. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, despre 10 august: Cand se forteaza intrarea in Guvern, asta seamana cu lovitura de stat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a precizat, referindu-se la evenimentele din 10 august, ca incercarea de a intra prin violenta in cladirea Guvernului reprezinta un lucru de neacceptat si.

Digi24: CTP comenteaza declaratiile Vioricai Dancila despre 10 august: O zicere pentru pitecantropi!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca Viorica Dancila nu s-a distantat de Liviu Dragnea, ba ii reia chiar bucati din discurs, din calcul politic. Iar atunci cand vorbeste despre protestele din 10 august, ea lucreaza cu tertipul: Nu spun, da zic, a aratat CTP intr-o interventie telefonica la Digi24, dupa ce Viorica Dancila a acordat un interviu postului de televiziune.

Viorica Dancila, despre 10 august: in momentul in care se forteaza intrarea in Guvernul Romaniei, eu cred ca acest lucru seamana cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a sustinut miercuri, intr-o emisiune televizata, ca ceea ce s-a intamplat la protestul din 10 august 2018 a fost o tentativa de lovitura de stat. in acest context, Dancila.

Noul ministru de Interne: Cer ca niciun cetatean sa nu mai fie batut de un jandarm daca respecta legea

Nicolae Moga a facut primele declaratii in calitate de ministru de Interne, spunand ca nu a vrut sa ocupe aceasta functie, dar ca va face o treaba serioasa. Despre violentele din 10 august 2018 Moga s pus ca reprezinta un eveniment nefericit, iar acolo lucrurile au fost combinate.

Dosarul 10 august.Noul ministru de Interne nu mai vrea cetateni batuti, dar Dancila ramane la lovitura de stat

Noul ministrul al internelor, Nicolae Moga, si premierul Viorica Dancila se contrazic flagrant atunci cand fac referiri publice la modul in care a avut loc si a fost reprimat mitingul din 10 august.

Carmen Dan l-a felicitat pe noul ministru de Interne si si-a facut bilantul pe Facebook

Carmen Dan i-a transmis, miercuri seara, felicitari noului ministru de Interne, dupa ce acesta a depus juramantul. De asemenea, Dan a prezentat un bilant al celor mai importante acte normative initiate pe vremea cand era ministru.

Ramona Manescu, noul ministru de Externe, despre presedintia Consiliului UE: Romania a inchis dosare grele

Ramona Manescu, noul ministru de Externe a fost invitata lui Radu Tudor la Punctul de intalnire. Acesta a vorbit despre parcursul sau profesional, cat si despre aspectele cu privire la politica.

Noul ministru de Interne: Eu cer ca niciun roman sa nu mai fie batut de un jandarm, atat timp cat respecta legea (VIDEO)

Nicolae Moga, noul ministru de Interne, a solicitat, in prima sa conferinta de presa, ca niciun cetatean sa nu mai fie batut de niciun jandarm si niciun jandarm sa nu mai fie jignit sau batut de niciun.

Noul ministru de Interne, Nicolae Moga: 10 august a fost un eveniment nefericit

Noul ministru de Interne, Nicolae Moga, a declarat joi, referindu-se la violentele din 10 august 201.

Ovidiu Raetchi (PNL): Prima decizie pe care trebuie sa o ia noul ministru de Interne, Nicolae Moga, este simpla - sa desecretizeze de urgenta dosarul 10 august

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi consider ca prima decizie pe care trebuie s-o ia Nicolae Moga, noul ministru de Interne, este sa desecretizeze de urgenta dosarul privind protestul din 10 august.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )