Libnet.ro
UNICEF

20:16

Noul ministru al Sanatatii, detalii despre campania de vaccinare anti-COVID. Cand spune Vlad Voiculescu ca s-ar vaccina

Adevărul Adevărul,
Noul ministru al Sanatatii, detalii despre campania de vaccinare anti-COVID. Cand spune Vlad Voiculescu ca s-ar vaccina

Mai multe personalitati se vor implica in campania de comunicare pe tema vaccinarii anti-COVID, declara la RFI noul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, care precizeaza ca prioritar este personalul medical, nu politicienii, nu oricine altcineva. El atrage atentia ca orice relaxare ar fi o greseala mare acum, in perioada Sarbatorilor. continuă pe Adevărul

Campania de vaccinare antiCOVID-19 incepe in Romania pe 27 decembrie. Iohannis: Vaccinurile sunt sigure

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, ca in Romania si in Uniunea Europeana campania de vaccinare anti-COVID-19 incepe duminica.

Nicolae Ciuca, despre campania de vaccinare: Avem tot ce ne trebuie. ii indemn pe toti cetatenii sa aiba incredere in aceasta campanie

Premierul interimar Nicolae Ciuca a afirmat luni, la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasma convalescenta, de la Spitalul de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota al MAI, ca autoritatile au tot ce le trebuie pentru a incepe campania de vaccinare impotriva Covid-19 pe data de 27 decembrie si a precizat ca in acesta perioada sunt o serie de restrictii si limitari pe care cetatenii trebuie sa le respecte.

Noul ministru al Educatiei, despre redeschiderea scolilor. Ne-o dorim a se face cat mai repede va permite perspectiva epidemiologica

Noul ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, dupa ce a preluat mandatul la MEC, ca in ceea ce priveste redeschiderea scolilor va fi facuta o analiza responsabila, impreuna cu Ministerul Sanatatii si cu epidemiologi. El a mai precizat ca prioritizarea va trebui sa fie gradinita si ciclul primar, apoi ciclul gimnazial, liceu si universitar.

Viitorul ministru al Sanatatii, intrebat despre eventuala carantinare a Bucurestiului: Nicio masura nu poate fi exclusa

Vlad Voiculescu, lider in cadrul USR-PLUS, a primit aviz favorabil in comisia parlamentara de specialitate pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii. in cadrul audierilor, intrebat in legatura cu.

Lucian Bode a preluat mandatul de sef al MAI de la Marcel Vela cu fanfara si garda de onoare. Ce a spus noul ministru la ceremonie

Noul ministru de Interne, Lucian Bode, a declarat joi, dupa ce a preluat mandatul, ca este interesat de o prezenta cat mai eficienta in teren a politistilor, in perioada sarbatorilor de iarna si a precizat ca amenzile date de politisti nu sunt pentru a sanctiona cetatenii, ci pentru a limita raspandirea COVID-19 .

Cristian Ghinea, noul ministru al Investitiilor: Ne asteapta o decada astrala a dezvoltarii. Ce a vrut sa spuna ministrul?

Noul ministru al Investitiilor si Proiectelor Europene Cristian Ghinea a declarat miercuri, la iesirea de la audierile din comisii, ca pana in 2029, toate programele se decid in primavara si ca putem avea o decada astrala a dezvoltarii Romaniei.

Monica Anisie este OUT. El este noul ministru al Educatiei propus de PNL

Politica romaneasca nu inceteaza sa ne surprinda. Pana acum se tot vorbea de scoaterea in afara spectrului politic romanesc a persoanelor cu suspiciuni de coruptie. Dar, se pare ca dezideratul a fost dat uitarii. Noul Guvern care va fi condus de Florin Citu se contureaza, pe zi ce trece, iar unii dintre actualii ministrii isi .

Eduard Novak, noul ministru al Tineretului si Sportului: Voi veni cu bicicleta la minister

Eduard Novak, noul ministru al Tineretului si Sportului, a declarat, joi, la preluarea mandatului, c.

Cand se vor redeschide scolile? Noul ministru al Educatiei spune ca e o prioritate Ordinea in care copiii se vor intoarce in institutiile de invatamant

Noul ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat joi ca redeschiderea scolilor este o prioritate, insa o decizie se va lua in functie de perspectiva epidemiologica.

Catalin Drula, noul ministru al Transporturilor: Cei 1.000 de kilometri din programul de guvernare includ proiecte care sunt in derulare si nu vor fi finalizati toti in patru ani. Ar fi foarte frumos...

Potrivit noului ministru al Transporturilor, Catalin Drula, cei 1. 000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres prevazuti in programul de guvernare pentru a fi finalizati in perioada 2021 2024 nu vor fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )