Libnet.ro
UNICEF

07:15

Noul premier grec declara razboi turismului all-inclusive. Taxe mai mari pentru hotelurile care ofera aceste servicii

Antena3 Antena3,
Noul premier grec declara razboi turismului all-inclusive. Taxe mai mari pentru hotelurile care ofera aceste servicii

Noul premier al Greciei, Alexis Tsipras, a declarat razboi serviciilor de turism all-inclusive, vrand sa incurajeze revenirea la turismul traditional. Tsipras sustine ca serviciile all-inclusive indeparteaza. continuă pe Antena3

Noul premier al Greciei declara razboi turismului all-inclusive

Noul premier al Greciei, Alexis Tsipras, a declarat razboi serviciilor de turism all-inclusive, chiar daca aduc economiei elene venituri anuale de 2 miliarde de euro, cu intentia ca prin masuri fiscale si legislative sa descurajeze acest sistem pentru a facilita revenirea la turismul traditional, informeaza Mediafax.

Merkel l-a felicitat pe noul premier al Greciei

Angela Merker, cancelarul Germaniei, l-a felicitat marti pe noul premier grec Alexis Tsipras precizand ca ii doreste multa putere si succes. Va felicit pentru investirea in postul de premier al Republicii elene. Va preluati functia intr-o perioada dificila, in care va veti confrunta cu o mare responsabilitate, a scris cancelarul german.

Merkel se asteapta ca noul Guvern grec sa respectele angajamentele tarii

Cancelarul german, Angela Merkel, se asteapta ca noul Guvern grec sa respecte angajamentele pe care si le-a asumat tara, a declarat luni un purtator de cuvant, dupa victoria din Grecia a partidului radical de stanga Syriza, relateaza AFP, conform Mediafax.

Este Alexis Tsipras noul cal troian al Rusiei in UE? Primele miscari ale noului premier grec: vrea tratament mai bland pentru Rusia, vrea arme rusesti si anuleaza vanzarea portului Pireu catre chinezi

Abia instalat in functia de premier al Greciei, Alexis Tsipras Syriza) a inceput sa-si puna in aplicare promisiunile electorale. A anuntat ca nu e de acord ca UE sa sanctioneze mai dur Rusia, vrea sa cumpere armament rusesc, a promis ca anuleaza vanzarea portului Pireu catre chinezi si a promis ca va reangaja toti bugetarii concediati in ultimii ani. Peste toate planeaza imaginea ministrului sau de Externe, surprins intr-o fotografie in 2013 alaturi de Aleksandr Dughin, ideologul-sef al lui Putin.

Noul premier al Greciei, Alexis Tsipras, a depus juramantul

Update 16. 02 - Alexis Tsiprasa depus juramantul de investitura in functia de premier, luni dupa-amiaza, in fata presedintelui grec. Liderul partidului de stanga Syriza a reusit sa obtina 149 de.

Noul premier al Greciei vrea tratament mai bland pentru Rusia si arme rusesti

Abia instalat in functia de premier al Greciei, Alexis Tsipras Syriza) a inceput sa-si puna in aplicare promisiunile electorale, anuntand ca nu e de acord ca UE sa sanctioneze mai dur Rusia, ca vrea sa cumpere armament rusesc si ca a promis ca anuleaza vanzarea portului Pireu catre chinezi si ca va reangaja toti bugetarii concediati in ultimii ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )