Libnet.ro
UNICEF

10:15

De ce fotbalul e mai mult decat un sport. Ultrasii lui Nantes, coregrafie emotionanta, la un an de la moartea lui Emiliano Sala: Memoria noastra colectiva va face nemuritori (FOTO)

B1 B1,
De ce fotbalul e mai mult decat un sport. Ultrasii lui Nantes, coregrafie emotionanta, la un an de la moartea lui Emiliano Sala: Memoria noastra colectiva va face nemuritori (FOTO)

Acum mai bine de un an, un avion se prabusea in Canalul Manecii si nastea o veste ce avea sa schimbe fotbalul international, dar mai ales pe cel francez, pentru totdeauna. in aeronava, care plecase. continuă pe B1

Adrian Nastase da lectii PSD: Pentru alegeri, trebuie mai mult decat mesajul cu salariile si pensiile

Fostul premier Adrian Nastase vine cu un atac la adresa social-democratilor si le spune sa invete din campaniile lui Obama sau din cele pentru Brexit, daca vor sa castige alegerile, pentru ca mitingurile si tema cresterii salariilor si pensiilor au fost depasite.

De ce o sa vrei PlayStation 5 mai mult decat alte console video

Play Station 5 se lanseaza anul acesta si asta stii deja. Dar o sa o vrei si mai mult in momentul in care o sa afli ce vrea sa puna Sony pe ea. Play Station 5 e consola asteptata de mai.

Cine este mai sus decat Selly in imperiul internetului. Adolescentul de la 5GANG, intrecut la incasari, in Romania

Febra youtube si mai ales a vlog-urilor a prins si la noi terene, din ce in ce mai mult. Tinerii romani au descoperit ca pot face bani online din vlog, videoclipuri si diverse afaceri online. Cine este mai sus decat Selly in imperiul internetului Pionierul vlgo-ului in Romania a fost Selly. Apoi alti tineri i-au .

Un barbat de 38 de ani a murit la urgenta Spitalului din Alba Iulia. Familia acuza ca s-a intervenit prea tarziu, medicii spun ca l-au preluat chiar mai repede decat prevede protocolul

Un barbat de 38 de ani a murit in timp ce era la urgenta Spitalului Judetean Alba Iulia. Sotia acestuia acuza ca a fost lasat prea mult sa astepte la triaj, insa medicii sustin ca au intervenit mai repede decat prevede protocolul, potrivit Mediafax.

Ministrul Finantelor, intrebat ce salariu are: 12.000 de lei lunar, mai putin decat ca parlamentar

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, sambata, ca el castiga 12. 000 de lei lunar, mai putin decat incasa ca senator.

SUA retrag o reglementare care a fi redus si mai mult vanzarile Huawei

Departamentul pentru Comert a retras o regula care ar fi restrans si mai mult vanzarile Huawei Technologies, in urma ingrijorarilor Pentagonului ca masura ar afecta afacerile americane, au declarat persoane apropiate situatiei, transmite Reuters.

O asistenta din Wuhai sustine ca peste 90.000 de oameni sunt infectati cu coronavirus. Numarul este de peste 4 ori mai mare decat cel prezentat de guvernul chinez

O asistenta, cu masca pe fata si costum de protectie, care trateaza bolnavii din Wuhan, sustine ca peste 90. 000 de persoane sunt infectate cu coronavirus in China, cu mult peste 1. 975 - cat arata datele.

Ministrul Finantelor, intrebat ce salariu are: 12.000 lei lunar, mai putin decat ca parlamentar

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, sambata, ca el castiga 12. 000 lei lunar, mai putin de.

Comisarul chinez pentru sanatate: Coronavirusul si-a amplificat puterea de transmitere Deosebirea care il face mai periculos decat SARS

Capacitatea coronavirusului de a se transmite este tot mai puternica, a declarat comisarul national pentru sanatate Ma Xiaowei, intr-o conferinta de presa, transmite Reuters.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )