Libnet.ro
UNICEF

18:00

Noul sef Dacia schimba tot. Vestea care ii afecteaza pe toti clientii

Playtech Playtech,
Noul sef Dacia schimba tot. Vestea care ii afecteaza pe toti clientii

Luca de Meo, noul sef al Renault si Dacia vrea ca numarul masinilor mici sa scada, acestea urmand a fi inlocuite cu mai multe modele compacte. Noua strategie poate afecta puternic familia Dacia. Mai multe detalii, in continuare. Noul sef Dacia schimba strategia! Noul director general de la Renault, Luca De Meo, isi va reorienta . continuă pe Playtech

Veste de zile mari pentru soferi. Un roman, inventie care schimba tot in trafic

A aparut un sistem inteligent care vine in sprijinul tuturor soferilor. Cand vor fi in trafic, vor putea sa identifice din timp masinile serviciilor de urgenta iar totul se datoreaza unui student de la Facultatea de Inginerie din Galati. Veste de zile mari pentru soferi Cel care a reusit sa creeze acest sistem este Daniel .

Cod rutier 2020. Se schimba varsta la care iti poti lua permisul. Toti soferii trebuie sa afle

Daca un proiect de modificare a Codului Rutier va intra in vigoare, varsta minima pentru anumite tipuri de permise auto ar putea fi scazuta. Se schimba varsta la care poti lua permisul. Ce trebuie sa stie toti soferii Un proiect de modificare a Codului Rutier, lansat in dezbatere publica de Ministerul de Interne, prin care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )