Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce pantofi EXTRAVAGANTI a purtat Theresa May la intalnirea cu Klaus Iohannis. Ce alte intalniri a mai avut presedintele Romaniei la Adunarea Generala a ONU (FOTO)

B1 B1,
Ce pantofi EXTRAVAGANTI a purtat Theresa May la intalnirea cu Klaus Iohannis. Ce alte intalniri a mai avut presedintele Romaniei la Adunarea Generala a ONU (FOTO)

Theresa May, politicianul conservator dur, dar cu pantofii mereu in centrul atentiei. Premierul Marii Britanii s-a remarcat la Consiliul ONU din SUA , la o intrevedere cu presedintele Romaniei, Klasu Iohannis,. continuă pe B1

Ce pantofi EXTRAVAGANTI a purtat Theresa May la intalnirea cu Klaus Iohannis. Ce alte intrevederi a mai avut presedintele Romaniei la Adunarea Generala a ONU (FOTO)

Theresa May, politicianul conservator dur, dar cu pantofii mereu in centrul atentiei. Premierul Marii Britanii s-a remarcat la Consiliul ONU din SUA , la o intrevedere cu presedintele Romaniei, Klasu Iohannis,.

Theresa May face apel la cooperarea internationala pentru a combate extremismul

Premierul britanic Theresa May a contrazis perspectiva izolationista a presedintelui american Donald Trump, argumentand ca cea mai buna modalitate de a combate extremismul este cooperarea intre state, relateaza site-ul cotidianului The Guardian, citat de Mediafax.

Theresa May le promite companiilor impozite mai mici dupa Brexit

Premierul britanic Theresa May a dat asigurari astazi, la New York, ca impozitele aplicate companiilor britanice dupa Brexit vor fi cele mai mici din tarile membre ale G20, transmite AFP.

Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump, la Adunarea Generala a ONU

In aceasta saptamana, Klaus Iohannis se afla la New York pentru Consiliul General al ONU. Printre numeroasele evenimente, presedintele Romaniei se va intalni cu Donald Trump la receptia traditionala organizata de presedintele SUA impreuna cu sotia sa. in acest weekend, Klaus Iohannis a plecat spre New York, unde isi va petrece intreaga saptamana. Cu ocazia [] .

Klaus Iohannis, la ONU: Romania candideaza pentru un mandat de membru nepermanent in Consiliul de Securitate. Speram ca intreaga noastra evolutie va va convinge(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut miercuri interventia nationala in cadrul dezbaterilor celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU care are loc la New York. Klaus Iohannis a vorbit despre provocarile.

Klaus Iohannis, la Adunarea Generala a ONU: Avem datoria sa explicam mai bine care sunt provocarile actuale la adresa pacii

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, interventia nationala in cadrul dezbaterilor celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU care se desfasoara la New York. Presedintele Iohannis s-a.

Ce intalniri are Klaus Iohannis in SUA

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, miercuri, interventia nationala in cadrul dezbaterilor celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU care se desfasoara la New York. Presedintele Iohannis se va.

ZIUA Z: Klaus Iohannis se adreseaza miercuri Adunarii Generale a ONU

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, miercuri, interventia nationala in cadrul dezbaterilor celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU care se desfasoara la New York. Presedintele Iohannis se va.

Klaus Iohannis se adreseaza astazi Adunarii Generale a ONU

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, miercuri, interventia nationala in cadrul dezbaterilor celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU care se desfasoara la New York. Presedintele Iohannis se va referi la provocarile actuale la adresa pacii, echitatii si sustenabilitatii societatilor statelor membre si rolul jucat de ONU in abordarea acestora, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul moldovean Pavel Filip, la New York: Angajamentul pro-european al Republicii Moldova si caracterul ireversibil al reformelor sunt esentiale

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intrevedere bilaterala cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, la New York, unde are loc cea de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite. in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )