Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noul virus ucigas mai letal decat COVID-19: O pneumonie misterioasa face ravagii in apropierea Chinei. Peste 1.700 de morti

B1 B1,
Noul virus ucigas mai letal decat COVID-19: O pneumonie misterioasa face ravagii in apropierea Chinei. Peste 1.700 de morti

Oficialii chinezi au avertizat ca o pneumonie necunoscuta fatala, cu o rata a decesului mult mai mare decat cea a COVID-19, a fost raportata in Kazahstan. Potrivit site-ului ambasadei chineze, care. continuă pe B1

Digi24: O noua pneumonie, mai mortala decat Covid-19, a ucis peste 1.700 de oameni intr-o tara din Asia Centrala. Avertismentul chinezilor

Un nou tip de pneumonie necunoscuta, care are un potential mortal mai mare decat noul coronavirus, ar fi ucis peste 1. 700 de persoane in acest an in Kazahstan, tara din.

PSD, acuze la PNL: Pentru prima oara in ultimul deceniu, avem scumpiri intr-un ritm mai mare decat al salariilor!

PSD acuza guvernul PNL ca, desi au facut imprumuturi triple fata de perioada in care guvernau ei, economia s-a prabusit, nivelul de trai a scazut, sute de mii de locuri de munca s-au pierdut si ne confruntam pentru prima oara in ultimul deceniu, cu o crestere a preturilor intr-un ritm mai mare decat al salariilor.

Virusul se raspandeste mai usor decat se credea, conform noului avertisment OMS

Raspandirea infectiilor cu coronavirus se realizeaza semnificativ mai usor decat se credea initial, conform unui nou avertisment din partea OMS. La ora actuala, au fost identificate dovezi.

Ambasada Chinei in Kazahstan: Exista o pneumonie mai periculoasa decat Covid!

Ambasada chineza din Kazahstan a avertizat cu privire la o tulpina de pneumonie care se dovedeste a .

Noua jucarie a NASA: Psyche, robotul care va explora un asteroid mai valoros decat economia planetei noastre

NASA va incepe constructia unei noi nave spatiale. Numita Psyche, ea va explora un asteroid de 140 de kilometri numit 16 Psyche. Situat in principala centura de asteroizi dintre Marte si Jupiter a sistemului solar, 16 Psyche pare a fi nucleul metalic de fier, nichel si aur al unei protoplanete, pe cand cei mai multi asteroizi sunt stancosi sau inghetati.

Grecia isi face propriul test pentru detectarea COVID-19, mai ieftin decat kiturile din import

Cercetatorii din Grecia spun ca sunt aproape de a lansa un test molecular pentru detectarea COVID-19, care ar putea oferi o alternativa mai ieftina la kiturile provenite din import, precum si accesul la stocuri suficiente, potrivit Reuters.

Masti romanesti, la preturi mai mici decat cele din China

Compania romaneasca Techtex, prima societate comerciala autohtona care a produs echipamente de protectie, fabrica masti de protectie la un pret mai mic cu opt bani fata de cel pe care Guvernul l-a platit chinezilor pentru achizitionarea celor peste 100 de milioane de masti ce urmeza sa fie distribuite persoanelor in dificultate, potrivit unui comunicat de presa remis Redactieiu.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )